keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Sen December ingen snö - todellakin.

Viisi vuonna 2011 lukemaani kirjaa, joita voin suositella muillekin:

1. Riikka Pulkkinen: Totta, jonka sain joululahjaksi viime vuonna. Kahdesti on tullut luettua, yksi vuoden ehdottomia helmiä.

2. George Orwell: Eläinten vallankumous. Ei ehkä mikään varsinainen uutuuskirja, mutta itse luin ko. opuksen vasta tänä keväänä. Lastenkirjamainen tyyli ja toisaalta sen alle kätkeytynyt sanoma toimivat. Klassikkokirjaksi myös varsin nopealukuinen.

3. Alexandra Salmela: 27. Erilainen, koukuttava kirja.

4. Stieg Larsson: Miehet jotka vihaavat naisia. Oli pitkään Must read -listallani, mutta vasta alkusyksystä sain hankittua kirjan itselleni. Toimi hyvin, vaikka juonen jo tiesinkin. Jännittävä kirja, joka olisi tehny mieli lukea yhdeltä istumalta.

5. Juha Itkonen: Anna minun rakastaa enemmän. Yksi lempikirjoistani, jonka luin jälleen kerran - tosin tänä vuonna synnytysosastolla. Liikutti siis tänä vuonna useastakin syystä!


Huomenna suuntaamme joulun viettoon ja blogi hiljenee,
joten rauhallista joulua kaikille!

1 kommentti:

  1. Mäkin tulin kurkkaamaan sun blogia ja täytyy kompata että tuo "Totta" oli todella hyvä! (Piti samantien mennä kirjastoon ja lainata Pulkkisen toinenkin teos!) Orwell'n kirjan luin muutama vuosi sitten ja tuo Larssonin Millenium - trilogia oli todella hyvä! Vaikka tosiaan ensimmäinen osa kaikista paras! Täytyykin laittaa 3 ja 5 kirjat omalle lukulistalle! :)

    VastaaPoista