maanantai 18. maaliskuuta 2013

Bullet with butterfly wings.

Ei sillä, että kirppariprojektilla saatiin vaatehuoneeseen taas hieman lisää tilaa sekä myyntituotoilla täydennystä keräämiimme astiastoihin. Keskiviikkona tein nimittäin myös elämäni parhaan kirpparilöydön: myyntipöydän järjestelyreissulta meille kotiutui Lego Duplon vuoden 2006 uudenveroinen merirosvolaiva kaikilla herkuilla.
Pesu, tuuletus ja tuunaus ja voin sanoa, että hyvältä näyttää. Ainakin vielä merirosvolaivasta eniten innossaan on kuitenkin perheen äiti; poika R kun jaksaa keskittyä yhteen leikkiin edelleen vain muutaman minuutin kerrallaan.


Note to myself: tänään luvassa tavallista enemmän aivojen nollausta dublojen parissa. Tekniikan, oppilaiden ja taas tekniikan kanssa päivän väännettyäni oli nimittäin sellainen maanantaifiilis, että olisin niin tarvinnut puhelimeeni Spotifyn, josta olisin kotimatkalla voinut kuunnella Smashing Pumpkinsin "Bullet with butterfly wingsin".

2 kommenttia:

  1. OMG! Aivan mieletön löytö!!!!

    VastaaPoista
  2. No näinpä! Voittajafiilistä lisäsi vielä se, että sama laiva löytyi Huuto.netistä lähtöhintaan 75 euroa - ja itse maksoin tästä kolmekymppiä.

    VastaaPoista