torstai 18. heinäkuuta 2013

Päivä silmänsä sulki, autot ohitse kulki.


Olenkohan ainoa, jolla on jo selkeästi syksyinen fiilis? 

Alkuviikon mummolareissulla vettä tuli välillä kuuroittain tihuuttamalla, välillä jatkuvasti ja paljon ja siinä välissä vielä jatkuvasti tihuuttamalla ja kuuroittain paljon. Suunnitellun grillauksen sijaan vedettiin siis päälle villapaidat ja -sukat ja kääriydyttiin sohvalle lukemaan anopin sisustuslehtiä. Tihkusadetta uhmattiin sen verran, että tallustettiin mustikkametsään ja traktoritöihin.

Anopin sisustuslehtipinoissa huono puoli on se, että kaksi päivää inspiroivia kuvia katselleena olen nyt ehdottomasti sitä mieltä, että meillekin tulee olohuoneeseen uudet tapetit. Hoi te enemmän tapetoineet: onnistuuko homma yksin vai pitäisikö suosiolla houkutella sisko lastenhoitoavuksi?

Kaikille sisustuksesta ja kirpputoreista kiinnostuneille muuten tiedoksi, että poika R:n isomummon synnyinkodissa Hankasalmen Säkinmäessä (Peltoseläntie 89) pidetään nyt lauantaina 20.7.

iso pihakirppis, 

jossa on vaatteiden, käyttötavaroiden, lehtien ja kirjojen lisäksi myynnissä iso kasa ihania maalaistyylisiä sisustustuotteita kuten vanhoja ikkunanpuitteita, naulakoita ja heinäseipäistä tehtyjä sisustustikkaita. Jos kiva kesäinen kirppisreissu innostaa, niin Jyväskylästä tuonne ajaa tunnissa. Kirppislöytöjä voi tehdä klo 10-16, ja ostosten lomassa pääsee myös herkuttelemaan kahvilla ja pullalla.

2 kommenttia:

  1. Voi! Kirppis olis kiinnostanut, mutta lauantaina kutsuu Helsinki.. Ja tapetoinnista, jos tapetissa on yhtään kuviota tai raitaa niin kannattaa ehdottomasti olla kaksi tekemässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekään ei itse asiassa päästä paikalle, kun suunnataan Pohjanmaalle häähumuun. Onneksi me sentään päästään selailemaan aitan aarteita myöhemminkin ;). Tapetoinnin ensikertalaisina ollaan päätetty etsiä tapetti, jossa nimenomaan ei ole yhtään raitaa tai kuviota; lopputulos tällöin meidän tekemänä ehkä "hieman" siistimpi.

      Poista