maanantai 5. elokuuta 2013

Där skyttegravar grävdes när någon annan byggde landet när vi sov.


Olenkohan ainut hieman myöhäisherännyt, jolle Säästä ja Punnitse -kaupat ovat suhteellisen uusi löytö ja rakkaus? Myymälöissä myydään paljon luomua sekä Reilun kaupan tuotteita, ja kuivahedelmät, snacksit ja pikkuherkut ovat aina tuoreita. Kymmenistä eri laaduista voi helposti valikoida itselleen mieleisensä, ja uusia makuja on kiva kokeilla, kun ison megapakkauksen sijaan herkkuja voi valita paperipussiin juuri itselleen sopivan määrän. Perinteisten irtotuotteiden lisäksi myynnissä on esimerkiksi kahvia, teetä, pastaa ja kastikkeita sekä suklaata ja öljyjä.

Viime viikolla meillä herkuteltiin mummun tuomilla mustikkajogurttirusinoilla sekä valkosuklaalla päällystetyillä lakuilla, joista erityisesti viimeksi mainittu voi kielen mennessään. Näin maanantain ja jälleen kerran alkaneen uuden, kevyemmän elämän kunniaksi suunnattiin kuitenkin mysliostoksille. Paperipusseihin valikoitui trooppista perusmysliä, luomubanaalilastuja, pieniä papaijapaloja sekä rusinoita. Lopputulos oli jogurtin kanssa nautittuna sen verran hyvää, että täytti hyvin päivän herkkukiintiön.

(Maistui lopulta hyvin myös kaksivuotiaalle, joka kommentoi myymälän jokaisen purkin kohdalla "Ei tätä!" ja vaati lopulta pääsyä K-kauppaan.)

4 kommenttia:

 1. et ole :) itse en ole vielä kyseisessä liikkeessä edes käynyt :) tämän postauksen ansiosta kyllä joku päivä menen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä. Mukaan tarttuu varmasti vaikka mitä herkkua!

   Poista
 2. Me ollaan käytetty sen kaupan palveluita kyllä ahkerasti hyväksi heti kun se jokunen vuosi sitten jykylään rantautui. Huippu paikka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi mekin viimein valaistuttiin. Pitää taas mennä pian uudelleen!

   Poista