lauantai 24. elokuuta 2013

I came. I saw. Tore down these walls.


Meidän jokaviikkoinen ongelma on, mitä tänään syötäisiin. Tämän uuden ohjeen nappasinkin sopivasti meille nimetystä lehdestä ja määriä vähän muokkaamalla saatiin siitä uusi vakioresepti arkeen.

POSSU-MAAPÄHKINÄWOKKI

300 g rypsiporsaan suikaloitua fileetä
2 porkkanaa
1 paprika
1 omena
1 purjo
oliiviöljyä paistamiseen
1 1/2 dl maapähkinä-kookoskastiketta
1/2 dl suolapähkinöitä


Suikaloi kuoritut porkkanat, paprika, omena ja purjo. Paista lihasuikaleet wokissa ja lisää niiden kypsyttyä joukkoon kasvikset. Jatka wokkaamista, kunnes kasvikset ovat juuri ja juuri kypsiä. Mausta maapähkinä-kookoskastikkeella ja tarvittaessa vedellä ja ripottele pinnalle suolapähkinät. Tarjoile keitetyn nuudelin tai riisin kanssa.


Seuraavan vuorokauden osalta meillä ei onneksi tarvitse miettiä ruokalistaa, sillä suuntaamme maalle anopin kestittäviksi. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti