maanantai 7. lokakuuta 2013

10 kuvaa kesään.


Nappasin Pieniä askeleita -blogista 10 kuvaa kesään -haasteen. Haasteen ideana on valita yksin kodin ikkunoista sekä yksi kuukauden päivä ja ottaa näitä kahta käyttäen kymmenen kuvaa, aina samana päivänä kuukaudesta, aina samasta paikasta. Kuvat julkaistaan blogissa, ja viimeisen kuvan aikoihin valmiina on kiva kuvasarja vuodenaikojen vaihtumisesta.

Ikkunasta kuvaamisen sijaan päätin hieman kapinoida ja valitsin kuvauspaikakseni Mäki-Matin perhepuiston - joka tosin melkein näkyykin meidän keittiön ikkunasta. Mäki-Matin perhepuisto on meidän perheen lempipaikka koko Jyväskylässä, meidän takapihamme, toinen olohuoneemme ja ylipäätään paikka, josta meidät - eli poika R:n ja vähintään toisen vanhemmista - voi bongata ainakin kerran päivässä. Meidän oma pihamme rajoittuu asfaltoituun etupihaan ja takapihan nurmikenttään, joten on kiva, että parin minuutin kävelymatkan päästä löytyy tekemistä ja yleensä myös seuraa sekä poika R:lle että minulle. Puiston tukiyhdistys järjestää paljon eri vuodenaikoihin liittyviä tapahtumia koko perheelle ja tämän lisäksi puistosta löytyy jokapäiväiseen käyttöön esimerkiksi kolmipyöriä, potkulautoja, hiekkaleluja sekä arkisin myös sisätilojen leikkihuone, keittiö ja vessa. Kiva lisä etenkin kesäisin on toki myös grillipaikka, jonka ääressä ollaan pidetty piknikkejä ja paistettu makkaraa ystävien kanssa.


Haasteen ensimmäinen kuva on otettu sunnuntaina 6.10., joten seuraavassa kuvassa marraskuun alussa pitäisi olla jo ainakin vähän värittömämpi tunnelma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti