keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Cause with your hand in my hand and a pocket full of soul I can tell you there's no place we couldn't go.

Tämän viikon väri on selkeästi harmaa.


Oy Sairastupa Ab on parannellut kotona flunssaa vilttien ja tyynyjen keskellä lukemalla, katsomalla True Bloodia dvd:ltä ja juomalla vuorotellen kuumaa ja kylmää. Myös kalenteri (sekin muuten harmaa) tyhjeni alkuviikon osalta kummasti, kun ollaan kyetty laahustamaan ainoastaa kadun toiselle puolelle lähikauppaan. Kuvan Marianne-cup caket haettiin muuten Miriam'silta maanantai-iltana, kun tauti vasta väläytteli saapumistaan, ja olivat kyllä joka sentin arvoisia.

Onneksi ollaan sentään saatu muutamia pöpöjäpelkäämättömiä syyslomavieraita kotipäivien piristykseksi. Laskee kummasti kiukutuskäyrää, joka näin kipeänä uhkaa nousta hälyyttävän korkealle jo niinkin pienistä arjen takaiskuista kuin Dinojunan yllättävästä loppumisesta tai pätkivästä nettiyhteydestä.

6 kommenttia:

 1. Joo tosiaan! Missä on Dinojuna????!!!! :O

  Mutta pikaista paranemista teille! Täällä ollaan vielä terveitä, vaikka Mimmi ilmoittikin aamulla hänen suussaan olevan bakteerin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö! Meillä tuon katoamisen on kyllä ottanut raskaiten äiti, joka on koko alkuviikon vaahdonnut siitä, miten Ylen aamulastenohjelmat yllättäen vain vaihtuvat toisiin ihan kuin lapsille (tai aikuisille ;)) olisi ihan sama, mitä sieltä telkkarista tulee, kunhan tulee.

   Sairastaminen on kyllä kurjaa, vaikka vaan flunssasta olisi kyse. Toivotaan, että pian helpottaa, teilläkin!

   Poista
 2. Hei, täällä ollaan myös oltu järkyttyneitä Dinojunan loppumisesta! Ei näin saa ihmisiä kohdella! Vaikka, tosiaan, taisi olla enemmän äidin kuin pojan suosikki. Se dinoäiti vaan oli niin ihanasti sossu: "...kaikki me olemme dinoja piirteinemme" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama oli muuten Muumien kanssa: yhtenä aamuna niitä vaan ei enää näytetty. Meilläkin selkeästi enemmän äidin suosikki, ja aikuisten sarjoja katsellessani olen tottunut siihen, että kauden loppumisesta varoitellaan jo viikkoja ennen h-hetkeä. Ehtii valmistautua henkisesti...

   Poista
 3. Kuolaan ja himoitsen tota ihanaa uutta Muutto-mukia. Harmaa on hirmu kaunis väri, mutta harmaat fiilikset ei sitten yhtään. Mitäs teille nyt kuuluu? Onko harmaus jo väistynyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Flunssa alkaa olla jo niskalenkkiotteessa, onneksi! Mutta harmaa ei tunnu väistyvän sitten millään: tilasin juuri keittiöönkin uudet harmaat verhot ;). Me saatiin pojalle lahjaksi tuo Muutto-muki kulhoineen, tykkään kovasti. Muki tosin on päätynyt vielä lähinnä äidin käyttöön...

   Poista