lauantai 19. lokakuuta 2013

Jag som alltid gillat nostalgi.


Pikainen piipahdus Pieneen Kammariin torstaina siskon ja poika R:n kanssa tuotti tulokseksi nostalgiaa kuudella ja puolella eurolla. Näyttääkö kenenkään muun silmiin tutulta? Vielä vaivannut flunssa parani sekunnissa ainakin pari askelta, kun kaupan hyllyltä löytyi uusintapainos samasta domino-pelistä, jonka ääressä itsekin vietin kahdeksankymmentäluvun lopulla pikkusiskon kanssa välillä kiivaitakin pelihetkiä.

Kuten jo aiemmin kirjapostauksessa päivittelin, olen viime aikoina huomannut lobbaavani poika R:lle uusimpien suosikkihahmojen sijaan niitä omia, vanhoja suosikkejani. Siis Autojen sijaan Myyrää ja Muumeja ja Oktonauttien sijaan Pekka Töpöhäntää. Joskus kaksivuotias innostuu enemmän, joskus vähemmän, mutta ainakin äidin ilo oli ylimmillään, kun kirjaston lastenosaston dvd-hyllystä löytyi sattumalta levyllinen TaoTaoa. Meillä omat kahdeksankymmentäluvun lelut ovat joko kahden lapsen jäljiltä rakastettu loppuun tai jääneet muuten vaan lähinnä mummolaleluiksi, joten on ihan erityisen mukava löytää kaupasta tai kirjastosta uusintapainos omasta vanhasta suosikista. 

Onneksi pienenä vastapainona pojan legolaatikosta löytyy nykyään myös Disneyn Lentsikat -dubloja. So this season.

Koska kaksivuotias ei vielä ymmärrä taktiikkapelien päälle, ovat dominon ääressä laatuaikaa viettäneet tähän mennessä lähinnä äiti ja isi. Suosittelen. Ei ehkä mikään romanttinen ilta kaksin kaupungilla, mutta jotain vaihtelua sille, että Sinä olet netissä ja sitten minä olen netissä tai pahimmillaan Sinä olet netissä ja minä olen samaan aikaan toisella läppärillä netissä.

2 kommenttia:

  1. Heh, meillä menee kaikki illat just niin että roikutaan molemmat netissä.. Oikeeta parisuhteen laatuaikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostakaa tekin joku lautapeli ;)! Mekin ollaan illat joko molemmat netissä tai vuorotellen netissä samalla kun toinen lukee kirjaa tai katsoo telkkaria (odotellessaan nettiin pääsyä). Nyt ollaan sentään katkaistu välillä nettiyhteys ja katseltu yhdessä sitä telkkaria. Huimaa....!

      Poista