perjantai 22. marraskuuta 2013

So this is Christmas.

Sain Sandellalta haasteen kertoa omasta suosikkijoulukoristeestani. Valinta oli lopulta aika helppo. En ole jotenkin ikinä osannut innostua välkkyvistä ja jenkkityylisistä bling-bling-koristeita ja toisaalta nykytrendien mukainen Meidän joulu on mustavalkoisen graafinen -ideologia ei sekään tunnu oikein omalta. Koska edelliset joulut olemme viettäneet maakuntaa kiertäen, ei meillä edes löydy kotoa laatikoittain koristeita. Tämän talon löysin kuitenkin viime vuonna Toivolan joulupihalta, ja nyt marraskuun lopulla se on taas kaivettu esille. Jo yhdellä tuikulla saa kotiin kivasti valoa, ja tällaista koristetta jaksaa katsella myös jo nyt jouluähkyn kanssa painiva allekirjoittanut, joka ryntää kaupasta pois heti kuullessaan Santa Claus is coming to town -renkutuksen.Kiitos, Sandella! Haaste lähtee tällä kertaa eteenpäin seuraaville blogeille, jotka molemmat kannattaa käydä kurkkaamassa:


Muistakaa linkittää postauksenne myös Karkkipurkki-blogin alkuperäiseen haastepostaukseen!


Erilaista joulutunnelmaa etsiville muuten tiedoksi, että Toivolan joulupiha avataan täällä Jyväskylässä taas ensi viikon lopulla.

8 kommenttia:

 1. Uusi lukija täällä kurkistelemassa. Kiva blogi. Tervetuloa tutustumaan myös meidän kotiin www.kotiaurorassa.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, you made my day <3. Pitääpä kurkata myös teille, uusia blogeja kun on aina kiva löytää :).

   Poista
 2. Mulla onkin tää haaste jo valmiina odottelemassa tekemistä! Jospa mä nyt saisin sen jo aikaankin, kun tuli tuplakäsky :). Mun juttu taas on ihan täysillä se graafisen mustavalkoinen joulu ja voisin kellua koko aaton Marimekon Kuusikossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt jos koskaan on kaivettava joulukoristeet esille!

   Poista
 3. Olipa kiva löytää tämän haasteen kautta blogiisi, uusi lukija siis ilmottautuu :D

  VastaaPoista
 4. Kiva blogi sinulla, liityin lukijaksi :)

  http://elinamaista.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, tervetuloa! Sunkin blogia olen muuten käynyt jo kurkkimassa :)...

   Poista