perjantai 1. marraskuuta 2013

You only need the light when it's burning low.

Viikon pakollinen pasta (jonka ehtii myös kiireinen uraäiti tehdä siinä välissä, kun on ensin kiirehditty töistä bussiin, bussista päiväkodille, päiväkodilta haalarihärdellin kautta kotiin ja ruuan jälkeen pitäisi vielä jaksaa yhdessä jumppaan):




PINAATTINEN KANAPASTA
tagliatellea
250 g maustamattomia broilerin fileesuikaleita
yksi purjo
öljyä
suolaa
mustapippuria
1 pussi pakastepinaattia
3 dl ruokakermaa
fetajuustoa

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon öljy ja purjo ja kuullota hetki. Sulata pannulla jäiset pinaatit ja lopulta ruokakerma. Kiehauta ja anna hautua muutama minuutti.

Keitä tagliatelle kypsäksi ohjeen mukaan ja lisää kastikkeen joukkoon. Ripottele pastan joukkoon fetajuustoa oman maun mukaan ja tarjoile. Vaihtelua ohjeeseen saat korvaamalla fetajuuston vuohenjuustolla.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti