maanantai 9. joulukuuta 2013

Kuu valvoo, ei piittaa kahvitauoistaan.

Viikonloppuna syötiin hyvin itsenäisyyspäivän kunniaksi, joten sen jälkeen teki hyvää taas vähän keventää. Meillä syödään erilaisia salaatteja vähintään kerran viikossa, ja usein teen pastasalaatin myös töihin evääksi. Monesti erityisesti lounassalaatit tosin syntyvät Mitä kaapista sattuu löytymään -filosofialla, mutta niiden ohella kokeillaan myös usein uusia eri lehdistä nappaamiani salaattireseptejä. Viikonloppuna tehtiin superhelppo versio ceasarsalaatista niille, joiden jääkaapista ei löydy anjovista eikä keittiöstä blenderiä majoneesia varten, mutta sen sijaan paljon kasviksia ja valmista ceasarkastiketta.



CEASARSALAATTI

mustapippurilla, suolalla ja valkosipulilla maustettuja broilerinfileesuikaleita
valkosipulissa ja oliiviöljyssä paahdettua paahtoleipää krutongeiksi
lehtisalaattia
tomaatteja
kurkkua
parmesaanilastuja
ceasarkastiketta
sitruunaa

2 kommenttia:

  1. Nam! Pitääköhän tässä lisätä huomiseen kauppalistaan muutama tuote lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse olen ihan koukuttunut noihin parmesaanilastuihin. Nykyään ei enää ole ruokaa, johon sitä ei lisättäisi ;)...

      Poista