tiistai 31. joulukuuta 2013

Se matto.


Miten kauan kestää saada matto lastenhuoneeseen? No, kaksi ja puoli kuukautta, ihan todistetusti. 

Kun ennen lokakuista töihin paluutani vihdoin ja viimein viimeistelin poika R:n huoneen lopullista sisustusta, päädyin tilaamaan meille vanhan nukkamaton tilalle mustavalkoraidallisen blogimaton. Kuinka ollakaan, muutama muukin oli päätynyt pohdinnoissaan juurikin tuohon samaan mattoon, joka oli syksyn aikaan myyty loppuun kaikista Suomen Anttiloista, Kodin ykkösistä sekä nettikaupoista. Siispä jonoon ja odottamaan. 

Alkuperäisen suunnitelman mukaan maton piti kotiutua meille parissa viikossa, korkeintaan kuukaudessa. Toisin kävi. Ensin pari viikkoa venähti reiluksi kuukaudeksi, ja lopulta saapui tekstiviesti, jossa kerrottiin mattoja kuljettaneen rahtilaivan ajaneen karille Itämerellä (siis ihan totta!) ja toimituksen Suomeen viivästyvän entisestään.

Joululomareissulta kotiuduimme kuitenkin vihdoin viimein Kodin ykkösen kautta ja pakkasimme autoon mukaan kauan odotetun mustavalkoisen maton. Ja ihan niin kuin arvelinkin: Brion junaradan alustana uusi matto toimii paljon nukkamattoa paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti