lauantai 14. joulukuuta 2013

Varje gång du möter min blick.


Joulupuu-keräyksen lahjaa hankkiessani poikkesin ensimmäistä kertaa Jyväskylän Beyondissa ja kuinka ollakaan, heti seuraavalla viikolla päädyin samaan puotiin uudemman kerran. Pakko tosin heti tunnustaa: kaupan kohdeyleisö on ehkä vähän nuorempaa, vähän enemmän tuota toista sukupuolta ja vähän enemmän innostuneita skeittaamisesta kuin minä. Tämän hulabalootyöviikon ehdoton piristys on joka tapauksessa ollut uusi Beyondin kangaskassi. Ja tottahan se on: kirjoja ja (korjaamattomia) kokeita on huomattavasti mukavampi kuljettaa kodin ja työpaikan välillä uudessa kassissa.

Itse kannan omaisuuttani käsilaukussa, mutta töihin tarvitsen aina myös kirjat ja paperit, jotka eivät käsilaukkuun sovi. Kahden isomman laukun raahaaminen taas tuntuu turhan työläältä ja toisaalta en myöskään jaksa siirrellä välttämättömien tavaroideni arsenaalia laukusta toiseen. Siispä olen päätynyt kuljettamaan työkirjani kangaskassissa ja välttämättömyydet käsilaukussa - sekä kovan kulutuksen seurauksena etsimään uusia, kivoja kangasprinttejä useamman kerran vuodessa. Tätä ennen kirjat ovat tänä syksynä kulkeutuneet kotoa töihin siskon Lontoon-tuliaisena saadussa Primarkin kanvaasikassissa.

Tässäpä loistovinkki myös muille, joiden kukkarolle (tai tyyliinkään) ei sovi tuhannen euron merkkilaukku: erilaisia printtikasseja saa Beyondista alkaen seitsemällä eurolla.

2 kommenttia:

  1. kiva kassi! täällä käytetään myös kangaskasseja. työpaikalle raahaan päivittäin mukanani toisen vaatekerran ja vähän vielä lämpimiä vaatteita lisää, koska ikinä ei tiedä mitä päivä tuo tullessaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Kangaskassiin tuntuu aina mahtuvan se olennainen, ja kivalla printillä tai kuvalla saa hyvää vaihtelua tylsään, mustaan käsilaukkuun...

      Poista