lauantai 25. tammikuuta 2014

Lauantai.

Lauantai tammikuun kahdeskymmenesviides.


Lauantaina isi otti jo iltapäivästä nokan kohti poikien iltaa, joten poika R ja minä suuntasimme kulman taakse Filmtowniin, josta mukaan tarttui lauantaikarkkien lisäksi dvd-levyllinen Chuggingtonia. Siispä sohvalle. Jostain syystä Wilsonin seikkailut eivät tänään jaksaneet kiinnostaa kaksivuotiasta, joka kiukutteli, kieltäytyi pillimehusta, ei suostunut syömään kanasalaattiakaan ja nukahti lopulta sohvalle. Kuumemittari kainaloon, ja reilun minuutin kuluttua olikin jo mustaa valkoisella siitä, että herra Murphy oli taas päättänyt viskata tähän talouteen seuraavan pöpön juuri, kun ensi viikolla pitäisi päästä juhlistamaan isin tohtorinhattua. Onhan tämä vaan tällä kertaa jotain nopeasti ohimenevää, onhan?

Onneksi tähän päivään on mahtunut myös jotain ihan ekstrakivaa, kun olohuoneen sisustusrepertuaariin liittyi ihan uusi ja kauan himoitsemani jäsen. Oikein tarkalle silmälle se noista kuvista muuten jo näkyykin...!

4 kommenttia:

 1. Se on siis nyt se lepakkotuoli :)! Mistä se nyt sitten löytyi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vepsäläiseltä löytyi, jopa ihan halutussa värissä :).

   Poista
 2. Pikaista paranemista poika R:lle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivotaan! Ainakin alkuviikko menee isillä ja pojalla kotona kuumeillen ja saa nähdä, joudutaanko tekemään vielä loppuviikoksi vahdinvaihto :(.

   Poista