perjantai 28. helmikuuta 2014

Helsingissä.


Tallinnan-reissun jälkeen lomailtiin vielä muutama päivä pääkaupunkiseudulla, ja sunnuntai-iltana saatiin myös perheen miehet Etelä-Suomeen. Meidän Helsingin-visiitteihimme kuuluu aina tietyt must do -ohjelmanumerot, jotka on aina välttämättä ehdittävä tehdä. Siispä tälläkin kertaa luvassa oli piipahdukset Granitissa, Zarassa, Mangossa ja HM Homessa, kierros Stockmannilla, salaattilounas Johdossa kaupungin kattojen yllä sekä uusimpana pakollisena pysäkkinä Chai Tea Latte Starbucksilla.

Yhden kärsimättömän kaksivuotiaan kanssa reissattaessa ollaan päädytty kompromissimatkailuun. Koska itse turhaudun pelkästä leikkipaikkojen ja Puuhamaiden kiertelystä eikä perheen nuorempi mies ole vielä isänsä tasoinen vaatekaupoissa kiertelijä, pyritään meillä aina järjestämään jokaiselle jotain. Siispä tällä reissulla äidille oli luvassa shoppailua ja hyvää ruokaa, poika R:lle retki Sealifeen sekä pillimehu ja muffini Sealifen kahvilassa ja isille kaiken päätteeksi lapsi- ja vaimovapaa poikien ilta Midhillissä.

Koska ostoskassiin päätyi alkuviikon aikana Granitin kukkaruukkujen lisäksi myös muun muassa uudet farkut, muutama toppi sekä lastenvaatteita, on loppuviikosta Vähempikin riittää -haasteen velvoittamana pitänyt inventoida vaatehuonetta. Muutama poika R:n pieneksi jäänyt välikausivaate onkin jo siirtynyt Facebookin kirpputorin kautta uusille omistajille, ja omia vaatteitani olen pakannut UFFin keräykseen. Ensi kuussa olisi tarkoitus toteuttaa haastetta taas vaiheeksi periaatteella Vähempikin shoppailu riittää.

2 kommenttia:

  1. Voi sua. Oot saanu vähän matkustella! Kuulostaa, että loma on ollut onnistunut! Mukavaa viikonloppua vielä ennen arjen kuvioita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, juuri tänään totesin, että kolmas kerta noutokiinalaista viikon sisään tarkoittaa ehdottomasti onnistunutta lomaa ;). Näillä reissuilla ja kavereiden tapaamisilla jaksaa taas seuraavat viikot. Mukavaa viikonloppua myös sinne :)!

      Poista