torstai 20. helmikuuta 2014

Torstaista, päivää.


Tämäkin viikko tuntuu taas vilahtaneen ohi samalla, kun itse juoksen tukka putkella kellon ja välillä kaksivuotiaan perässä. Onneksi minulle on käynyt sen verran hyvin, että satun tällä hetkellä olemaan sekä unelma-ammatissani että ihan mahtavassa työpaikassa, jossa on aina kivaa ja aikaa istahtaa keskustelemaan saippuasarjojen mieleenpainuvimmista kohtauksista, vaikka kiire painaakin päälle. Silti tuntuu, että olen tällä hetkellä sekä uuvahtanut että kyllästynyt vuotaviin neniin, Pirkka-tarjouksiin ja automarketteihin, kellon kanssa kilpaa juoksemiseen ja bussiaikatauluihin, talvihaalarirumbaan ja siihen, että tekemällä työt tuntuvat loppumisen sijaan lisääntyvän ja että ystäviä, joiden kanssa puhuttavaa olisi useiksi tunneiksi, ehtii nähdä vain hätäisen kahvikupillisen ääressä.

Vaikka oikeasti olisin täysin valmis vetämään peiton korvien yli ja nukkumaan seuraavan viikon putkeen (mikä ei kaksivuotiaan ikiliikkujan kanssa tosin ole ihan realistinen lomasuunnitelma), tulee tyttöjen reissu Tallinnaan ja maisemanvaihdos kuitenkin hyvään aikaan. Silti koko viikon olen Tallinnan-matkaakin enemmän odottanut sitä perjantai-illan hetkeä, kun istun yksin junassa matkalla Helsinkiin, siis minä, yksin, omine ajatuksineni, melkein neljä tuntia. Tällä hetkellä noin pitkä aika ihan pelkälle itselle tuntuu sellaiselta luksukselta, ettei sitä heikennä edes se pieni kauneusvirhe, että mukana matkustaa lapsen sijaan viisikymmentä englannin ainetta.

5 kommenttia:

 1. Rentouttavaa talvilomaa! :) Koitetaan käydä vaikka taas lenkillä, kunhan kiireet vähän hellittävät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja lenkille, ehdottomasti! Tsemppiseura tulisikin tarpeeseen, sillä tämän VUODEN hikoilut voi hyvin laskea yhden (siis YHDEN) käden soprmilla. Apua!

   Poista
 2. Oiii. Mäkin olisin niin valmis tyttöjen lomaan. Mulla siihen taitaa olla vaan aika toooosi pitkä aika... Tää on nyt tätä. Ihanaa lomaa! Ja kunhan ukkelis vähän kasvaa, niin sitte mennään hikoilemaan. Mulle tulis todellakin tarpeeseen. Nimim. Mitkä lihakset? Mikä kunto? Mikä oma aika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me laitetaan yhteinen tyttöjen loma tai ilta tai edes lounas tulevaisuudensuunnitelmiin! Ja samoin treenaus - tässähän tulee jo ajatuksesta hiki ;). Muutenkin voisi yrittää nähdä taas pian, meillä kun kaksivee on ollut useampana iltana kovasti lähdössä teille...!

   Poista
  2. Se olis kiva! Kaikki nuo ehdotelmat :)! Tänne on teillä aina tervetuloa, meillä myös neiti tykkäsi vierailusta. Otetaan soitellen ja keksitään jotain kivaa!

   Poista