perjantai 14. helmikuuta 2014

Viikko lomaan.

Summer, we miss you.Joululomasta on nyt kuusi viikkoa. Siis kuusi viikkoa. Jos viikonloput tuntuvat menevän nopeasti, niin ihan yhtä nopeasti kuluvat myös arkipäivät. Joka viikko tämän päiväkoti-työpaikka-harrastus-kotityöt-kaksiveen nukutus-ja jälleen työt-härdellin keskellä saa ihmetellä, miten tosiaan voi olla jo perjantai, ja mihin neljä edellistä päivää oikein ovat kadonneet. Myös tämänpäiväisen ystävänpäivän onnistuin ihan täydellisesti sivuuttamaan, ja jo ostamani kortit eivät missään vaiheessa löytäneet tietään postilaatikkoon. Torstaina sentään ehdittiin piipahtaa ystävän luona iltakahveilla ja ihastelemassa viisiviikkoista vauvaa.

Viimeiset viikot meillä on eletty sen verran kiireistä arkea, että viikon päästä alkava loma tulee enemmän kuin tarpeeseen. Kotona löhöilyn lisäksi olisi tarkoitus suunnata vähän etelämmäksi, mutta pidempien ulkomaanmatkojen suunniteluun - toteutuksesta nyt puhumattakaan - ei alkuvuodesta ole ollut aikaa. Sama pätee kesäloman matkasuunnitelmiin: matkakohde on sentään jo päätetty, mutta iltaisin energia ei ole viime viikkoina millään riittänyt parhaimpien lentotarjousten kyttäilyyn tai hotellivertailuihin. Olisipa joku, joka tekisi sen meidän puolesta ja ilman matkatoimistojen pakettimatkalisiä!

Onneksi tämän saamattoman, kiireisen mutta silti kovin matkakuumeisen naisen takana on kuitenkin sisko, jolla riittää sekä ideoita että energiaa. Sisko siis suunnitteli, selvitteli ja varasi, ja ensi lauantaina suunnataan taas kerran Tallinnaan. Ja mikä parasta: ihan vaan tyttöjen kesken.

4 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia! Ja tuo lentojen ja hotellien vertailu on kyllä niin työlästä ja aikaa vievää, mutta ihanaa sitten kun sen on saanut tehtyä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Me tyydyttiin nimenomaan tuosta syystä viime kesänä pakettimatkaan, mutta tänä vuonna halutaan kaupunkilomalle, jolloin itse varaamalla saa juuri sellaisen loman, kuin haluaa.

      Poista