sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Viikon ärsytykset.


Kuluneen viikon blogi on ollut sairauslomalla, sillä poika R:n kellistänyt pöpö tarttui luonnollisesti myös vanhempiin. Jos ennen kirosin sitä, miten isi saa kaikki taudit vasta viikon viiveellä ja sairastelurumba meidän perheen osalta kestää aina vähintään pari-kolme viikkoa, on vaihtoehto Koko perhe kipeänä yhtä aikaa nyt todistetusti vielä huonompi. Etenkin, kun ympärillä pörrää nuhasta huolimatta ylivilkas kaksivuotias, oma olo on kuin rekan alle jääneellä, työtkin pitäisi tehdä ja jääkaappi huutaa tyhjyyttään. Puhumattakaan siitä, että kaksi yhtä tukkoista aikuista eivät tarvitse riitaan muuta kuin yhden sukan väärässä paikassa.


Siispä sairasteluhuuruissa ja vastapainona kaikille hyvänmielenblogeille 
Kuluneen viikon ärsytykset:

Nuha. Yskä. Kuume.

Talvihaalarin liian kireät lumilukot (joiden keksijän voisin manata alimpaan loukkoon!) sekä tiukat jalkalenksut yhdistettyinä Kuomiin ja lyhyeen pinnaan.

Kiire.

Sanakoepino, joka uudistuu sitä mukaan, kun edelliset on saatu korjattua.

Yläkerran naapuri, joka toi kirppislöytönsä mukana asuntoonsa turkiskuoriaisia, minkä seurauksena meidänkin vaatehuoneen sisältö siirtyi yhtenä keksiviikkoiltana parvekkeelle.

Huomenna alkava sokeriton kuukausi ja kahvin nauttiminen tästä lähtien ilman (suklaa)avecia.

Se, kun ensin kiirehtii pitkän työpäivän jälkeen Kodin1:een hakemaan lastenhuoneeseen uusia, ihania Kettu Repolainen -verhoja ja vasta myöhemmin verhoja ripustaessaan huomaa, että valmistusvirheen seurauksena toisen verhon ketut juoksevat pää alaspäin.

Pakkanen ja se, ettei salaatti säily jääkaapissa hyvänä kuin korkeintaan päivän.


Onneksi viikkoon ankeaan viikkoon mahtui myös aivan mahtava lauantai, jolloin isi väitteli Britannian parlamenttihistoriasta. Ja vaikka herra Murphy oli flunssan ohella varannut meidän päivään vastaväittelijän perutun lennon, yhden hiuskriisin ja yhden kaksivuotiaan, joka sai käsiinsä äidin ripsiväri, saatiin lopulta viettää aika mahtavaa päivää juhlien perheen ensimmäistä tohtoria.

7 kommenttia:

 1. Ou mään, välillä kun on noita viikkoja, niin sitte taas arvostaa niitä ihan-tavallisia-viikkoja. Onnea Tlle! Tulkaa hei käymään, kun tuntuu, että nyt vois tulla katsomaan ja haistelemaan tätä pukluntuoksuista arkea...;)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Ja kiitos! Ja kunhan saadaan nämä pöpöt taltutettua ja työkiireet vähän helpottamaan, niin ajellaan ehdottomasti sinne joku ilta tai viikonloppu kyläilemään :).

   Poista
 2. Flunssaa on kyllä nyt liikkeellä vaikka kuinka, saa nähdä missä vaiheessa se tähän taloon ehtii.. Toivottavasti siellä ollaan jo toivuttu ja ensi viikko voisi olla parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa meillä olisi nyt tämä tauti jo pikku hiljaa lusittu... Nyt vaan D-vitamiinia ja sinkkiä napaan ja kevättä kohti :)!

   Poista
 3. Hei. Onnea Teemulle ja kiva kun olette tervehtyneet. Meillä seurataan olympialaisia seuraavat kaksi viikkoa ja Kalevin uusia saavutuksia. T. Martta H.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kiva kun löysit tänne :)! Meilläkin olympiatunnelma nappasi heti mukaansa ja telkkari on ollut auki koko viikonlopun. Terkut koko porukalle - ja erityisesti pikkuserkulle!

   Poista