maanantai 17. maaliskuuta 2014

Homemade sushi.



Sunnuntai-iltana flunssa alkoi (niin kuin meillä tunnollisilla työntekijöillä aina) luonnollisesti hellittää, joten lohturuuaksi tehtiin sushia.

Ainekset kotitekoiseen sushiin löytyivät lähikaupasta kadun toiselta puolelta, josta mukaan tarttui Blue dragon sushi meal kit sekä väliin avokadoa, kurkkua ja kylmäsavulohta. Onnistui hyvin ensikertalaisilta ja maistui yllättäen myös herra kaksiveelle.

2 kommenttia:

  1. Oi nam! Harmi ettei Jyväskylässä taida olla kunnon sushipaikkaa.. Vois kyllä innostua joskus itekin tekemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä! Itse olen suunnannut sushihimon iskiessä Muang Thaihin lounaalle, vaikkei sekään mikään varsinainen sushipaikka ole. Onneksi myös itse tekeminen onnistuu!

      Poista