lauantai 8. maaliskuuta 2014

Kuormauslavapöytä.

Meidän olohuoneen ilme uudistui kovasti viime viikolla, kun jo parhaat päivänsä nähnyt IKEAn Lack siirtyi pois uuden sohvapöydän tieltä. Toki uudesta voi tällä kertaa olla montaa mieltä: meidän sohvapöytä kun on tehty kahdesta vanhasta kuormauslavasta.


Vaikka tagina onkin tein sen omin kätösin, niin tokihan jokaisen toteutuneen idean takana tuntuu olevan - sopivasti näin naistenpäivän kunniaksi muuten - yhden naisen lisäksi useampi mies. Tällä kertaa niitä oli kolme. Tämän projektin mahdollistivat siis myös..

...työkaveri, joka totesi aamun ensimmäisen kahvikupillisen ääressä ääneen pohtimaani "Mistähän saisi vanhoja kuormauslavoja?" -kysymykseen, että "Tuolta". 
...appi, joka ystävällisesti lainasi sekä hiomakonettaan että verstastaan ja naputteli vielä suoriksi muutamat pahiten vääntyneet naulat.
...mies, joka sahausavun lisäksi kuljetti kuormauslavoja farmarin peräkontissa ympäri kaupunkia ja tyytyi uuteen sisustuselementtiin, vaikka se kuulemma on "kuin ghetossa asuttaisiin".

Näiden lisäksi pöytään tarvitsi siis vielä kaksi vanhaa kuormauslavaa, ruuveja, puuöljyä, hiekkapaperia, pyörät pöydänjaloiksi sekä yhden idean ja paljon intoa toteutukseen.

Jokohan meillä tämä vanhan tavaran tuunaaminen on mennyt liiallisuuksiin?

Hyvää naisetenpäivää kaikille! 
Meillä pysyy selkeästi kädessä niin vatkain kuin hiomakonekin.

4 kommenttia:

  1. Hahhah, tuo ghettokommentti naurattaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama kommentti tuli muuten siihen, kun ehdotin lastenhuoneen uudeksi lampuksi pelkkää hehkulamppua. Pitänee siis suostutella kaummin, kuin mitä suunnittelin...

      Poista