sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Pikku Huopalahden talot ovat niin kuin keksipaketteja.


Koska maaliskuun alkupuoli ja koko helmikuu menivät meidän perheessä enemmän tai vähemmän vuorotellen sairastellessa, tarkoitti yhdistelmä koko perhe yhtä aikaa terveenä + viikonloppu meillä heti isoa määrää ohjelmaa, kun kaikki piti ehtiä tehdä nyt heti, ennen kuin nenä taas vuotaa. Siispä ohjelmassa oli ystävien tapaamista, lätäkköhyppelyä lähipuistossa, Twin Peaksin toisen tuotantokauden kahlaamista, isin kuntosali-ilta sekä lenkkeilyä, äidin kosmetologi ja kampaaja, kaksivuotiaan kevätvaatevarastojen täydennys sekä vanhempien akkujen lataus valkosipulietanoiden, viinin ja Pariisin Kevään parissa. Ja ihan kuin pisteeksi iin päälle ihana ystävä ilmoitti keskiviikkona suuntaavansa viikonlopuksi Jyväskylään, joten lauantain ohjelmaan lisättiin vielä lounastelua tyttöjen  kesken sekä illan keikkaporukkaan yksi osallistuja lisää. Lisää tällaisia viikonloppuja, tykkään.

Tosin kun kotiuduimme lauantaiaamuna puoli kolmelta ja kaksivuotias päätti herättää vanhempansa kello kuusi, oli pakko ihmetellä, miksi viikonloppuaamun lastenohjelmat alkavat vasta kahdeksalta.

4 kommenttia:

 1. Kuulostaa niin kivalta viikonlopulta!! Näin sut tänä aamuna bussipysäkillä kun lähdin töihin ja mietin, että niin se on sielläkin työviikko aluillaan :) Mukavaa viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä se taas lähtee; onneksi viikon rankin päivä, maanantai, on jo ohitse! Kivaa työviikkoa sinnekin!

   Poista
 2. FOX! Viikonlopun pelastus jo paljon ennen kahdeksaa!! :)
  Viikonloppu kuulosti ihanalle! Oikeesti pitäisi itsekin järkätä parisuhdeaikaa, todella pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitetaan pikavalintaan heti tulevana viikonloppuna! Mekin tuossa laskettiin, että viimeksi oltiin kahdestaan ulkona syömässä, tai ylipäätään missään, viime heinäkuussa. Että aika harvinaista herkkua tosiaan täälläkin...!

   Poista