keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Viisi kuvaa tältä viikolta.

Koska arkena kamera pysyy yleensä visusti laukussaan, on tällä viikolla projektina ollut ottaa yksi kuva joka päivä. Ihan siitä arjesta, kerrankin.


Maanantai.
Pitkän työpäivän jälkeen kiireesti kotiin syömään ja illalla äiti-poika-laatuaikaa jumpassa.Tiistai.
Illalla uhmattiin lumipyryä ja reippailtiin pitkästä aikaa koko perhe kirjastoon.Keskiviikko.
Kuudenherätys, työpäivä, tukiopetus, sähköpostitulva, maailmanparannusta kahvikupin äärellä, koulutus, kirjatilaus ja sanakoepino, joten kotona ohjelmassa ainoastaan kupillinen kahvia, salmiakkia ja aikakauslehti, tv ja sauna (enkä takuulla liikkunut kotoa mihinkään koko iltana).Torstai.
Illan menusta löytyi kinkku-pastasalaattia sekä jonkun muun perheen äitien tekemiä pinaattilettuja. Koska oli isin vuoro tehdä pitkä työpäivä, syötiin poika R:n kanssa kahdestaan ja kuunneltiin samalla radiosta Juha Tapion kappaletta Aito rakkaus yllättää.


Perjantai.
Päivän asu perjantailta, jotka ovat aina viikon parhaita työpäiviä. Tällä kertaa viikonloppu käynnistyi töiden jälkeen kosmetologilla, ja jos tänä viikonloppuna olemme pitkästä aikaa koko perhe terveinä, on edessä kaksi päivää, jotka käytetään ystävien tapaamiseen ja vanhempien laatuaikaan. Jo oli aikakin, johan tuosta edellisestä kahdenkeskisestä ulkona käymisestä onkin kulunut jo kohta kymmenen kuukautta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti