maanantai 26. toukokuuta 2014

Kolme vuotta.

 
En tiedä, oliko kyseessä pelkkä rakkaus hyvään ruokaan vai ehkä tieto siitä, etten kohta enää niin vain lähtisikään mihinkään silloin kuin huvittaa, mutta keskiviikkona toukokuun kahdentenakymmenen-tenäviidentenä kolme vuotta sitten, raskausviikolla 40+1, minun oli pakko saada Hesburgerin kerrosateria nyt heti. Siis ihan pakko ja nyt heti. Mieluiten extramajoneesilla ja suurella määrällä pippuria. Koska pidemmän matkan kävely ei valtavan mahan kanssa ollut onnistunut enää pariin viikkoon, ei auttanut muu kuin kaivaa varastosta vanha natiseva mummopyörä ja lasketella sillä kohti kaupunkia tukka hulmuten. "Et sä nyt yksin sinne kampea," kommentoi oloja soitellut tuleva isi puhelimeen ja saapui ruokatunnillaan seuraksi. Se olikin meidän viimeinen kahdenkeskinen ravintolareissu yli vuoteen. 

Takaisin kotiin pyöräillessä oli vastamäki. Myöhemmin iltapäivällä irtosi limatulppa, ja yöllä alkoivat säännölliset supistukset.


Poika R syntyi vuorokauden kuluttua.

2 kommenttia:

  1. Onnea kolmivuotiaalle ♥ Minulla oli samana päivänä laskettu aika, mutta vauva saatiin maailmaan vasta toukokuun viimeinen päivä! :) Huh, nyt kun alkaa ajatella, tuntuu että kolmessa vuodessa on tapahtunut niin paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja onnea myös sinne - pian teilläkin jo juhlitaan :)! Aika kuluu kyllä nopeasti ja paljon ehtii tapahtua lyhyessä ajassa. Teidänkin perhe on kerennyt kasvaa jo kovasti ;)...

      Poista