perjantai 30. toukokuuta 2014

Sadepäivän iloja.

Sadepäivät eivät ole sitten yhtään meidän juttu. Etenkään, kun ne sattuvat vielä yleisille vapaapäiville, kuten helatorstaille. Kun herää seitsemän jälkeen, on jo puoleen päivään mennessä ehditty pestä kaikki pyykit, siivota, lukea läpi kirjastosta kannettu kasa lastenkirjoja, piirtää kyllästymiseen asti ja leikkiä kaikilla kiinnostavilla leluilla. Kolmelta päiväunista kieltäytynyt kolmevuotias hyppii jo kirjaimellisesti seinille, ja viideltä saatiin aikaan koko kolmen hengen perheen kiivas riita aiheesta tarvitseeko hampurilaisen syömiseen avuksi talouspaperia vai ei. Päivän huippuhetkiä, ehdottomasti.

 Onneksi hampaiden kiristelyn lomaan mahtui myös muutama todellinen sadepäivän ilo.


Kirja ja kuppi kamomillateetä.


Yllättäen leikkitreffeille ja iltapalalle tullut (sadetta pelkäämätön) kaveri lapsineen.


Päiväunet (äidillä).


Alexander Skarsgård sekä vihdoin iltakymmeneltä kakkosella alkanut neljän jakson 
True Blood -putki. 


Kesälomaksi tilataan kuitenkin enemmän niitä aurinkoisempia päiviä, kiitos.

2 kommenttia:

  1. Täällä olisi myös varmasti seinät kaatuneet niskaan, jollei mieheni olisi keksinyt Hoploppia päivän iloksi ja energioiden purkamiseksi! Paikka todellakin vei voimat, etenkin allekirjoittaneelta. ;)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva tietää, ettei olla ainoita! Meilläkin oli muuten ensin suunnitelmissa mennä HopLopiin, mutta ollaan saatu sieltä niin monta flunssaa ja rokkoa, ettei näin ennen reissua uskalleta riskeerata mitään ;)...

    VastaaPoista