sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Viisi kuvaa viikonlopusta.
Loppuviikosta ollaan vaihdettu selkeästi lomavaihteelle. Tai jos ei ihan vielä loma, niin ainakin kesävaihteelle.

On kuivatettu pyykkejä ensimmäistä kertaa ulkona tänä vuonna, aloitettu päivät aurinkovoiteen levityksellä (mikä on allekirjoittaneen punapigmentille ihan ehdoton måste), vaihdettu farkut kesämekkoon ja kävelty puistosta kotiin paljain jaloin. Kesästä kielii myös, että päiväkodin torstaisen kevätjuhlan jälkeen helteisellä lähiöpihalla juoksenteli kolme paidatonta kaksivuotiasta poikaa ja lauantai-iltana kaksi äiti istui iltaa aurinkoisella terassilla käytännössä ex-tempore (mitä yhden päivän varoitusaika on siinä tapauksessa, kun kuvioon liittyy yhteensä neljä lasta). Lisäksi olen useamman kerran havahtunut laulavani ääneen Kentin Den andra sidania Mp3-soittimeni mukana - ihan vaan muiden bussimatkustajien iloksi.


Jos ensi viikolla saadaan taas kaivaa esille takit ja pipot, niin onneksi tästä viikosta on jäänyt päällimmäiseksi mieleen Nivean aurinkovoiteelta tuoksuva lämmin iho.

2 kommenttia:

  1. Tykkään! Erityiseati sun kokoharmaasta asusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä ja kiitos! Pohdin pitkään tuon mekon kanssa, että onko se lopulta MINUA vai ei, mutta nyt olen kyllä päätynyt siihen, että on se ;).

      Poista