torstai 19. kesäkuuta 2014

Helsingissä.


Kun loman alkajaisiksi otimme junan kohti Helsinkiä, huomasimme jo Matkakeskuksessa, että samaan junaan oli tulossa yksi pieni vesirokkopotilas. Ilmeisesti oli sitten ihan pakko päästä Jyväskylästä Helsinkiin, oli lapsen kunto mikä tahansa. Kahden viikon päästä tästä ilmestyivät poika R:n ensimmäiset näppylät.

Koska tämä viikko on mennyt pienen ja kiukkuisen vesirokkopotilaan kanssa pääasiassa neljän seinän sisällä, kotihousuissa ja noutoruokaa syöden, on kiva fiilistellä viime viikon tunnelmia. Alkukuun blogihiljaisuus selittyy nimittäin sillä, että Rooman-matkan jälkeen jatkoimme lomailua Euroopan pääkaupungit -hengessä ja jäimme vielä samaan syssyyn kolmeksi yöksi pääkaupunkiseudulle. Tällä kertaa ohjelmassa oli vähän shoppailua, odottamani Tove Jansson -näyttely Ateneumissa (en voi kuin suositella!), iltapäivän kolmevuotiaan perässä juoksentelua Linnanmäellä, pakolliset turistivisiitit Tuomiokirkolle ja Kauppatorille, yhdet kaveritreffit kahden ystävän kanssa Lasipalatsin terassilla sekä kana-vuohenjuustosalaattilounas Kiilassa samalla keskustan vilinää katsellen.

Tämänviikkoisten kesäkelien jälkeen viime viikon reissukuvia katsellessa tulee melkein lämmin: välillä nimittäin tarkeni jopa ottaa takin pois.

2 kommenttia:

  1. Meilläkin on päiväkodissa nyt pari vko vesirokko levinnyt kiitettävän nopeasti.. Hyvähän se on toisaalta lapsena sairastaa.. Hyvää juhannusta teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tuo kyllä hurja (ja hurjannäköinen tauti) ja käsittömättömän helposti tarttui, kun koko junamatkan aikana käytettiin ainoastaan kerran samaa vessaa vesirokkopojan kanssa. Mutta tokihan se kannattaa näin pienenä sairastaa, ja nyt lomalla ei ole tarvinnut stressata töistä poissaolostakaan. Nyt ollaan jo pikku hiljaa voiton puolella, joten toivottavasti päästään jossain vaiheessa juhannusta lähtemään maalle. Ihanaa juhannusta sinnekin <3!

      Poista