keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Kreikkalainen pastasalaatti.


Jos arkenakin pähkäilen usein vielä automarketin hyllyjen välissä ja yksi kärsimätön kolmevuotias autokärryissä, mitä ihmettä laittaisin ruuaksi, niin kesälomalla saankin pohtia senkin edestä, koska kotona ollaan kuitenkin myös päivisin. Usein ollaankin päädytty lounasaikaan ruokaisaan salaattiin, koska se on helppoa, nopeaa ja hyvää ja, no, sen voi usein valmistaa niistä aineista, mitä kulloinkin jo jääkaapista sattuu löytymään. Viime viikolla kokeiltiin kuitenkin vaihteeksi ihan oikeaa ohjetta, ja tämä kreikkalainen pastasalaatti syntyi Kotiliedestä nappaamaani reseptiä tuunaamalla.


KREIKKALAINEN PASTASALAATTI

fusillia
kurkkua
kirsikkatomaatteja
lehtisalaattia
vihreitä oliiveja
keltaista paprikaa
marnoituja salaattijuustokuutioita
sekä salaattijuuston masteöljyä
oliiviöljyä
hienonnettua basilikaa
mustapippuria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti