sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Neljäs lomaviikko.

Neljännen lomaviikon puuhasteluja pähkinänkuoressa:


My first home made ciabatta. // Katutaidetta omalla pihalla. // DIY: liitutauluseinä keittiöön. // Alkuviikosta saatiin taas sisko kylään.


Tiistain lounaan jälkiruokakahvit juotiin Paahtimo Pavussa, jonka ihanan persoonallisessa miljöössä pavut jauhetaan ja paahdetaan itse. Ja kyllä, on lattea ja on lattea. // Siskosten tämän viikon kesäkynnet. // Parhaan ja ainoan alelöytöni tein Marimekolta. (Olenko ainoa, jota ei (kesä)vaatteiden hamstraaminen juuri nyt kiinnosta yhtään?) // Pikkukakkospaussi.


Keskiviikkolounaaksi pinaattilettuja ja pastasalaattia. // Keskiviikkoaamu, asteita (sentään plussaa) 11 ja päivän asuna takki, neule ja farkut. // Pyykkipäivä. // Kahvitauko. Tarpeeseen tullut sellainen.


Viikon aikana kasvanut parvekepuutarha. // Kesätaivas (välillä myös ilman sitä sadetta). // Torstai-ilta, asteita 13 ja päivän asuna neule ja farkut. // Perjantaikirppis, piknik ja lettukestit puistossa.


Joko sanoin, että suurin osa meidän läheisistä asuu joko kaukana tai vielä kauempana? Siispä viikonloppuna suuntasimme jälleen maalle, tällä kertaa tapaamaan miehen Ruotsista lomalle tullutta siskoa. Johan siitä onkin yksitoista kuukautta kun viimeksi nähtiin.


(Keskiviikkoisesta kirjastoreissusta ei löydy kuvaa, sillä sieltä jouduin poistumaan karjuva uhmaikäinen kainalossa. Muistijälki ääniefekteineen tosin pysyy mielessä ilmankin. Äitiyden huippuhetkiä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti