sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Oi ihana toukokuu.Toukokuussa meillä juhlittiin kolmevuotissynttäreitä ja äitienpäivää. Reissasin viikonloppumatkalle Seinäjoelle tapaamaan opiskelukavereita, vietin yhtä lauantaita ystävän kanssa terasseja kierrellen ja juhlin toukokuun viimeistä ja kesäloman ensimmäistä päivää työporukalla. Jaoin todistukset kahdellekymmenelleneljälle mahtavalle teinille, tarjosin työkavereille syntymäpäiväni kunniaksi yhtenä maanantaina täytekakkuja ja poppareita (potien samalla salaa ikäkriisiä) sekä kirjoitin uuden työsopimuksen ensi vuodeksi. Luin yhteensä kolme kirjaa ja tarkastin kolminumeroisen summan kokeita. Lupauduin tukioppilasohjaajaksi. Kyynelehdin kolmevuotiaan viimeisenä päivähoitopäivänä pienten ryhmässä, mutta päiväkodin kevätjuhlan eläinnäytelmää onnistuin seuraamaan kuivin silmin. Käytin sekä pipoa että sandaaleja. Tuomaroin poikien pesäpallopeliä osittain onnistuneesti. Grillasin ensimmäistä kerta ulkona tänä vuonna ja söin ravintolapäivänä sushia Lounaispuistossa. Herkuttelin liikaa ja lenkkeilin liian vähän (ja muistin taas, että edellisestä kuntosalireissusta on kohta puoli vuotta). Koukutuin uudestaan Solsidaniin ja True Bloodiin (koska lapsiperheessähän nimenomaan on aikaa katsoa paljon tv-sarjoja). Kävin tivolissa.

Lisäksi tein kesälomasuunnitelmia. Sillä vaikka isin uusi työsuhde alkoi tänään, niin poika R ja minä siirrymme kesälomalle N-Y-T- nyt.

6 kommenttia:

 1. Onnea työsopimuksesta ja mukavaa kesää Laura!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa kesää sinullekin :)!

   Poista
 2. Ihanaa ja rentouttavaa kesää!! Odotan jo innolla sun postauksia kesältä :) Nauti lomasta!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rentouttavaa kesää myös sinulle - ja lomaa, kunhan se alkaa! Minäkin odotan innolla ;)... Paljon varmasti tulossa reissujuttuja kotimaasta ja ulkomailta, kunhan nyt ensin päästään matkaan.

   Poista
 3. Hei hienoa, että molempien työkuviot järjestyivät!! Nyt voitte rauhallisin mielin nauttia kesästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Kieltämättä kyllä taas hetkeksi helpotti - ainakin ensi kevääseen asti.

   Poista