sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Viikonloppu.


Jos alkuviikosta toivoin lomaa ilman sen kummempia suunnitelmia, nimenomaan spontaania hengailua ja yleistä löysäilyä, niin kulunut viikko on ollut kaikkea muuta: viimeisen kuuden päivän aikana olemme reissanneet välillä Hankasalmi-Äänekoski-Jyväskylä-Tampere-Jyväskylä-Mikkeli-Jyväskylä. Mutta siinä missä tylsistyminen ehkä on tällä viikolla jäänyt väliin, niin kavereita on kyllä nähty senkin edestä.

Lauantaina auton nokka näytti kohti Mikkeliä, ystäväpariskuntaan, vauvaa ja uutta taloa. Tarkoitus oli käydä vain päiväseltään piipahtamassa ja ajaa kotiin illan ensimmäiselle futispelille, mutta ystävien  vanhempien saunamökki omassa rannassa, grillikota ja aurinkoinen ilta yhdistettynä hyvään seuraan johti lopulta siihen, että ajeltiin Jyväskylään yötä myöten.

Näitä kesän parhaita hetkiä, jotka pitää säilöä johonkin syksyn työarkea varten: kiireetön oleilu ystävien kanssa, 50-luvun puusaunan tuoksu, raikas järvivesi sekä makkaran paisto hiukset kotoisasti sekaisin samalla, kun illan jalkapallopeli kuuluu nuotiopaikalle kannetusta matkaradiosta. Ihana loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti