keskiviikko 13. elokuuta 2014

Back to school.


On uusi työlaukku kirjoille ja papereille Beyondista, uudet korkkarit ja uusi bussikortti mutta vanha mp3-soitin vanhoine musiikkeineen. Muutama uusi työkaveri ja kasa vanhoja - niitä ihan mahtavia. Vanha työpaikka, mutta muutamia extrakivoja uusia haasteita. Tää olis valmis töihin.

Kuten moni muukin on kirjoittanut, myös minulle uusi vuosi ja uusi aika alkaa aina syksystä. Silloin aloitetaan taas koulu ja uusi luokka, lopetetaan kesätyöt ja pohditaan syksyn kurssitarjotinta, palataan pisamaisina takaisin opiskelukaupunkiin ja nähdään taas vanhat ystävät pitkän tauon jälkeen. Ostetaan uusi penaali, käydään kampaajalla värjäämässä haalistuneet kesähiukset ja innostutaan syksyn neulemuodista. Ilmoittaudutaan kansalaisopiston kursseille. Päätetään taas alkaa kuntoilla aktiivisesti, jopa minä.


Töihin palannut kaveri päivitti toissa viikolla Facebookiin varsin osuvasti:

"Hyvästelen haikein mielin kesärakkauttani Kaunista Jouteliaisuutta ja valmistaudun tapaamaan jälleen Arjen, jota jo ensi viikolla huomaan taas rakastavani. Tähän väliin mahtuu aina pieni pala luopumisen tuskaa."

Kaikesta uudesta kivasta huolimatta täälläkin eletään tällä hetkellä vielä sitä luopumisen tuskaa. Mutta tästä se taas lähtee. Arki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti