perjantai 19. syyskuuta 2014

58 neliötä.

Tällä viikolla perjantai ei tullut yhtään liian aikaisin: edellinen kuusipäiväinen työviikko, muutamat ylimääräiset palaverit sekä pitkät päivät veivät energiat sen verran täydellisesti, että tänä iltapäivänä oikeasti nukahdin sohvalle kesken Pupu Tupunan. Koska oma ajaustoiminta ei tällä hetkellä veny sen kummempiin kuulumispostauksiin, onkin nyt hyvä ajankohta aloittaa luonnoksiin hahmottelemani postaussarja 58 neliötä.

Viime aikoina olen ihaillut esimerkiksi täällä ja täällä inspiroivia postaussarjoja pienistä kodeista, niiden haasteista ja eduista sekä persoonallisista sisustusratkaisuista. Tässäpä siis vuorossa myös meidän viisikymmentäkahdeksan neliötämme kuusikymmentäluvun lopun kerrostalossa, kolme huonetta ja keittiö, joita on remontoitu vähän silloin kun siltä on tuntunut ja jätetty surutta kesken, kun taidot tai into ovat loppuneet. Aika meidännäköistä siis.

Aina tasaisin väliajoin saan vastata ihmettelyihin siitä, miten kolme henkeä oikein mahtuu vajaaseen kuuteenkymmeneen neliöön ja eikö meillä tosiaan ole vielä talosuunnitelmia. No, yllättävänkin hyvin ja ei ole. Meidän vajaat kuusikymmentä neliötämme on käytetty meidän kannalta toimivasti ja koko ikäni kerrostalossa asuneena en suoraan sanottuna edes osaa kaivata saati kuvitella omistavani esimerkiksi omaa pihaa. Ihme kyllä talokuume ei ole iskenyt edes omaan rauhaan ja isoon taloon lapsuudessaan tottuneeseen mieheen, ei edes se rivarikuume. Rakentamista ja perusteellista remontoimista eivät taas kestäisi minun hermoni ja meidän avioliittommekaan.


 Lastenhuone meillä näyttää siis tältä. 


Näistä tykkään:
Kirpparilta löytämäni Dublo-merirosvolaiva
Muumilaakson kartta tauluna
Kohtuullisena pysynyt lelujen määrä
Annon kettuverhot

Näitä muuttaisin:
Uusi päiväpeitto
Kirjahyllyn järjestys

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, Hassut hurjat hirviötkin löytyy hyllystä! :)

    -R

    VastaaPoista
  2. Oho, niinpä onkin - ihan unohdin! Se onkin yksi meidän tämänhetkisistä lemppareista.

    VastaaPoista