torstai 11. syyskuuta 2014

Blondies.


Kesken työviikon iski suklaavaje ja makeanhimo. Onneksi puhelimesta löytyi anopin naistenlehdestä kesällä kuvattu leivontaohje ja blondiesit valmistuivat reilussa puolessa tunnissa.



BLONDIES

50 g huoneenlämpöistä voita
1 dl maapähkinävoita
2 1/2 dl fariinisokeria
1 muna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1/2 tl leivinjauhetta
1 1/2 dl tummaa suklaata rouhittuna



Lämmitä uuni 175 asteeseen. 
Vatkaa voi, maapähkinävoi ja fariinisokeri tasaiseksi seokseksi sähkövatkaimella. Lisää muna.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää mukaan rouhitut suklaapalat. Kääntele jauhoseos muun taikinan joukkoon ja sekoita tasaiseksi.
Painele seos leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan. Paista noin 20 minuuttia.
Anna jäähtyä ja kuorruta sulatetulla tummalla suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti