sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Lauantaista lauantaihin.Meidän viikkoon on kuulunut värikkäitä vaahteranlehtiä, muutama lumimyräkkä sekä aamulla kiireessä kaapin perältä noukittuja eriparihanskoja. Muutama lenkki-ilta, pirun paljon töitä ja järjesteltäviä asioita ja hieman matkasuunnitelmia. Kaksi mummolavierailua, pyykkitiistai, Sillan-dvd-boksi sekä yksi maanantaiaamu, jona lämpömittari näytti kello kuudelta yhtä astetta ja pimeässä peiton alla maatessa saattoi kuulla, kuinka vettä satoi kaatamalla. 

Onneksi suurin osa arjen pienistä jutuista on niitä kivoja, isojakin, jotka tekevät niistä kello kuuden herätyksistäkin vähän helpompia. Kuten kollegojen kokousselfiet, tilitys lenkin ohella ystävän kanssa (siis kuka nyt oikeasti lähtee pelkästään urheilemaan?), uusi talvitakki sekä perjantaina yhdeltätoista hylätyt työt (löytyvät varmasti samasta paikasta taas maanantaiaamuna ennen kahdeksaa) ja lounas thaimaalaisessa miehen kanssa. Puhumattakaan Kuopiosta Keski-Suomeen saadusta ystävästä ja lauantai-illasta, johon ei kuulunutkaan tällä viikolla kello seitsemän saunaa.


Maksalaatikkoa ja markettireissuja. Meidän arkea.

4 kommenttia:

 1. Tykkäsitkö Sillasta? Katoitko 1. vai 2. kauden? Molemmat on kyllä niin koukuttavia, ja nimenomaan ne ruotsalais-tanskalaisversiot. Kolmatta odotellessa! Lokakuussa hei nähhään! Vaikka puistotreffeillä jos ei muuten :) ja ihana kamala arki. Enemmän ihana <3 syksy on niin mun lemppari vuodenaika (loskasta en tykkää), mutta tää aika ennen sitä, jee! O-vauvakin nukkuu jopa 2 h putkeen puolituntisen sijasta. Waaat!? Saanko vielä sanoa? Ihana syksy,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silta on kyllä koukuttanut ihan heti ensimmäisestä jaksosta! Tällä viikolla aloiteltiin vasta ensimmäistä kautta, mutta varmasti siirrytään sen jälkeen toiseen. Ja treffit, joo, ehdottomasti! Pakkaatte vaikka vauvan unille kaukaloon ja hurautatte tänne puistoilemaan :). (Ja tähän väliin varovaista tuuletusta pitkille päiväunille!)

   Poista
 2. Hirmu suloinen toi eka kuva pikkumiehestä ja ruskalehdistä! :) Tulkaa joku päivä piipahtamaan meillä teellä/kahvilla, kun haet poika R:n päiväkodista :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, niin onkin :). Ja voitaisiin kyllä tosiaan tullakin kahvittelemaan! Ja ainakin lenkille taas ensi viikolla!

   Poista