torstai 25. syyskuuta 2014

Päivän väri: vaaleanvihreäMinut tuntevat tietävät, etten juuri käytä värejä pukeutumisessani. Tai tarkemmin sanottuna: jos en pukeudu mustaan, niin sitten joko harmaaseen tai valkoiseen. Ne hyvällä tahdolla ja päättäväisellä asenteella ostamani vähän värikkäämmät vaatteetkin ovat yleensä jääneet kaapin pohjalle ja kulkeutuneet sieltä lopulta kirpputorille tai UFFille. Joskus olen jo kyllä töihin lähtiessäni pukenut päälle punaisen paidan - ja palannut vielä takaisin kotiin vaihtamaan sen mustaan silläkin uhalla, etten sen jälkeen ehdi bussiin enää juoksemallakaan. Musta vaan on niin minun värini siitäkin huolimatta, ettei se loppujen lopuksi edes kauheasti imartele näin vaaleaa ihoa. En voisi kuvitellakaan vetäväni päälleni mitään sinapinkeltaista tai kirkkaanoranssia ja tuntevani oloani kotoisaksi.

Tällä viikolla päivän väri on ollut mustan rinnalla myös vaaleanvihreä. Hennesiltä nimittäin tarttui mukaan yksi harvoista koskaan omistamistani värillisistä vaatteista, joita voin sanoa pitäneeni useammin kuin kerran.  

Green is the new black, vai miten se meni?

6 kommenttia:

 1. Oho! :) Hyvin sopii!

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanopa muuta! Ja kiitos - onkin vaihteeksi ihan mukava pitää jotain muuta kuin mustaa ;).

   Poista
 2. Kiva paita. Täällä luotetaan kans värittömyyteen ;) Mukavaa torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, meitä ON siis muitakin ;). Mukavaa torstaita ja tulevaa viikonloppua myös sinne <3!

   Poista
 3. Upea väri ja sopii sinulle. Tosin itsekin vannon mustan ja harmaan nimeen, joten ymmärrän tuon ongelman värikkäiden vaatteiden suhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta ja harmaa ovat kyllä käytännöllisiä jo siitäkin syystä, että niitä on helppo yhdistellä muihin väreihin (lue: toisiinsa).

   Poista