perjantai 5. syyskuuta 2014

Syyskuun ensimmäinen.Syyskuun ensimmäisellä viikolla...


...vietimme isin työmatkaviikolla reilusti äiti-poika-aikaa.
...onnistuin kun onnistuinkin koukuttumaan Iholla-sarjaan, joten iltayhdeksältä olen aina todellisen Sophien valinnan edessä: Sinkkuelämää vai Iholla.
...sain kuin sainkin kolmena aamuna poika R:n päiväkotiin kello seitsemäksi. Peräkkäin. Perjantaina oli kieltämättä aikamoinen voittajafiilis, kun kolmevuotias kaarsi päiväkodin pihaan reippaasti potkupyörällään Harjun kellon lyödessä seitsemää. Sovittiin saman tien lauantaisesta karkkipäivästä.

...kiitos päiväkotikaverin ja vanhempien järjestämien leikkitreffien, sain perjantai-iltapäivänä hetken myös omaa aikaa: minä, kuppi kahvia, hiljainen koti ja verbikokeet.
...sain pojaltani myös ensimmäistä kertaa kukkia (tästäkin tosin pieni kiitos kaverin vanhemmille).
 
...huomasin taas, että onni on aamu-uninen tutkijamies, jolla on liukuva työaika ja joka voi viedä poikansa hoitoon ilman, että lapsi täytyy kuskata puolinukkuvana päiväkotiin aamuseitsemäksi ja joutuu sitä ennen hoputtamaan vähintään viisi kertaa, että "äkkiä nyt sieltä!"
...söimme kerran kaupungissa ja kahden äidin ja neljän pojan kesken.
...sekä kolmeveen taaperojumppa että kolmekymmentäveen sanakoeruuhka alkoivat samalla viikolla. On siis syyskuu.Kuvat pikaisia räpsyjä tältä viikolta, sillä vaikka isin työmatkan aikana sainkin tehtyä kotityöt, laitettua kotiruokaa melkein joka päivä, pestyä ja viikattua pyykkiä, korjattua kokeet ja vastattua työsähköposteihin sekä puistoiltua poikani kanssa, niin blogin päivitykseen ja taidokkaasti rajattuihin valokuviin ei enää riittänyt aikaa. Puhumattakaan siitä energiasta.

2 kommenttia:

  1. Itse katsoin eilen ensimmäistä kertaa iholla-sarjaa ja sehän näyttä hyvältä! En ole muuten tiennyt, että se tulee jo 21 aikoihin!! Sittenhän sitä voisi melkein jaksaa katsoa Mukavaa viikonloppua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, täälläkin seurattavan ohjelman pitäisi alkaa mielellään siinä yhdeksän aikaan, että sen jaksaa varmuudella katsoa loppuun. Leffan kanssa pitäsi päästä aloittamaan vielä aikaisemmin, joten ne onnistuu ainoastaan viikonloppuisin, kun poika ei nuku päiväunia ja menee aiemmin iltaunille... Hoh-hoijaa tätä vanhuutta ;). Toivottavasti sielläkin oli mukava viikonloppu!

      Poista