maanantai 8. syyskuuta 2014

WARP.Viime syksynä päätimme satsata toimeliaan ja puistossa harva se päivä luuhaavan kaksivuotiaan välikausikenkiin. Siksipä köyhdyimme seitsemisen kymppiä ja saimme vastineeksi goretexiä, vedenpitävyyttä ja yhdet Vikingin varsilenkkarit.

Mutta sitten yllätti sää: pitkän ja lämpimän syksyn jälkeen talvi ja lumi tulivatkin kertarysäyksellä. Lopulta välikausikenkiä tuli käytettyä kaksi viikkoa. Ja kuten arvata saattaa, kun keväällä kaivettiin välikausivarusteet kaapin periltä uudelleen käyttöön, huomattiin, että kengät olivat jääneet pieneksi.

Pakko myöntää, että sapetti. Mutta eihän se näin entiselle lama-ajan lapselle ole ihmekään. Nettikirppiksellä uudenveroisista Vikingeistä sai 15 euroa, mutta silti kengille jäi hintaa niiden käyttöön nähden aika reilusti, kaikista vesipilareista ja gotetexeistä huolimatta. Joten tänä vuonna etsittiin jotain muuta.

Onneksi on WARP. Stadiumin oman merkin varsitennarit sekä hylkivät vettä että pitävät paksun vuoren ansiosta jalat lämpiminä. Kiitos skeittityylin, WARPin välikausitennarit ovat myös selkeästi Vikingin vastaavia kevyemmät ja sopivatkin näin hyvin niihin syksyn päiviin, joina tuuli ehkä jo vähän nipistelee poskia aiempaa kylmemmin mutta joina lunta vasta vähän kaipailee.


Plussaa on toki myös hinta: tämänsyksyiset välikausitennarit kotiutettiin nimittäin hintaan 29,90.


(Ja kuten näkyy: kolmenkympin kenkien kanssa ei tarvitse varoa, jos potkupöyräily puistoon muuttaa kengän valkoiset osat entisiksi valkoisiksi osiksi.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti