sunnuntai 23. marraskuuta 2014

A niin kuin arki ja v niin kuin välillä juhliakin.A niin kuin arki eli tällä viikolla tiistaiset kahvilatreffit ystävän kanssa, ensimmäiset glögit ja piparit, useampikin liukastelu vastasataneessa lumessa, Päivä paloasemalla, yksi flunssa (heti kun ehdin tuulettaa, kuinka tänä syksynä meillä on sairastettu niin vähän), kuukauden ensimmäinen lenkki, vohveli-ilta ystäväpariskunnan kanssa, sushisunnuntai, muutama riita aiheesta "oman huoneen siivous" ja viitenä aamuna viikossa aina liian aikaisin soiva herätyskello. Ja aika usein taas aika kiire.

Mutta jos sanoin, että onni on työ, jossa viihtyy, niin on se myös ihan mahtava työporukka, jonka kanssa voi työnteon lisäksi myös vaihtaa vapaalle. Siispä perjantaina vedin päälle mekon ja jalkoihin korkkarit ja suuntasimme viettämään pikkujouluja kollegoiden kanssa. Marraskuun pimeyteen ja stressiviikkoihin paras lääke on nimittäin tanssi- ja nauruterapia.

4 kommenttia:

 1. ihana mekko olikin ja voi kun tykkään myös noista sun hiuksista! :) mukavaa alkanutta viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos - viikonloppuna onneksi ehtii välillä laittaakin tuota kampausta jotenkin :). Kivaa viikkoa myös sinne!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Löytyi muuten Jack&Jonesin alelaarista kolmella eurolla, siitä samasta, josta nappasin myös tuon viiden euron tuubihuivin ;)...

   Poista