lauantai 15. marraskuuta 2014

Porkkanasosekeitto.



Meillä laitetaan yleensä aika harvoin keittoja. Yksi syy tähän on se, että syön usein lounaaksi joko keiton tai salaatin, ja tästä syystä keitto vielä päivälliseksi tuntuu liian kevyeltä. Tähän helppoon pippuriseen porkkanasosekeittoon ollaan kuitenkin mekin ihastuttu. Ohje on superhelppo, onnistuu ilman blenderiäkin ja maistuu erityisesti pakkaspäivien lounaana.



PORKKANASOSEKEITTO


3-4 annosta
3-4 tomaattia
500 g valmista porkkanasosetta
2 dl vettä
1 tlk Mustapekka-ruokakermaa
raejuustoa
tuoretta basilikaa hienonnettuna


Leikkaa tomaatit pieniksi kuutioiksi.
Pane tomaatit, porkkanasose, vesi ja ruokakerma kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi.
Sekoita raejuuston joukkoon basilika. Annostele keitto lautasille ja lusikoi päälle juusto-basilikaseosta. Tarjoa keitto leivän kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti