keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Tuubihuivi.

 takki// Nameit   pipo// WARP

Sen piti olla ihan niin kuin polkupyörällä ajoa. Neulomisen nimittäin. Sillä vaikka viimeksi tartuin neulepuikkoihin aika lailla neljä vuotta sitten tehdäkseni pienet siniset villasukat ultrakuvassa näkyneelle poikalupaukselle, niin kyllähän sitä nyt inspiraation iskiessä yhden tuubikaulaliinan neuloo illassa-parissa.

No ei neulonut.

Muutaman illan kuluttua homma alkoi kuitenkin taas sujua, ihan niin kuin sen kuuluisan pyörällä ajon kanssakin. Meille kotiutuneen Sillan ensimmäisen tuotantokauden avulla nimittäin muistin taas, mikä neulomisessa olikaan mukavaa: se, miten sillä voi yhdistää tekemisen ja rentoutumisen, kun kaulaliina valmistuu ruotsalaista rikossarjaa tuijottamalla. Aika täydellistä huilaamista tällaiselle multitaskaajalle siis.


Sen verran käsityöinnostus lopulta iski, että heti perään piti aloittaa tuubikaulaliina myös miehelle. Ihan jo siitä syystä, että seuraavaksi meillä on katseluvuorossa Sillan tuotantokausi numero kaksi.

4 kommenttia:

 1. Neulominen on niiin rentouttavaa <3 mä tehtailen villasukkia, ja oon aivan neuloosissa... Ja se Silta! Se se vasta koukuttava onkin. Kolmskautta ootellessa. Hei, puistotärskyt, kaffet, jotain?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No rentouttavaa nimenomaan! Ja sopii jotenkin niin hyvin tähän syksyn sateeseen (kuten muuten Silta myös)... Treffit ehdottomasti! Ensi viikolla vaikka joku ilta kahville tai viikonloppuna puistoon?

   Poista
 2. Hieno huivi ja söpö malli! :)

  -R

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitokset myös assistentille kuvausavusta ;)...

   Poista