sunnuntai 16. marraskuuta 2014

V niin kuin viikonloppu.


V niin kuin viikonloppu eli kasa naistenlehtiä viimeisen parin kuukauden ajalta, yhteensä kolme pellillistä jonkun muun tekemää pizzaa, puusauna, muutama hyvä kirja ja koko ajan kaksi ylimääräistä käsiparia kolmevuotiasta varten. Eli mummolaviikonloppu.

Sen verran totaalisesti viime viikkojen kiire ja pimeys ovat imeneet voimat, että oli erityisen ihanaa käpertyä villasukat jalassa sohvalle viltin alle ja kaksi päivää ihan vaan olla.

6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, etenkin ensimmäinen kisukuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - kerrankin ehdin napata kuvan ennen kuin malli pötki pakoon ;).

   Poista
 2. Oih, kuulostaapa ihanalta viikonlopulta! <3 Täytyy koittaa taas ryhdistäytyä lenkkeilyn kanssa tässä, kun pahin kiirekin helpottaa :). Ei oo oikein tuo pimeä sadekeli houkutellut pakollisten ulkoilujen lisäksi lenkille, vaikka raitis ilma tekeekin aina ihmeitä.. Mukavaa alkavaa viikkoa, palataan pian asiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, ehdottomasti pitäisi ryhdistäytyä. Työkiireet, pimeys, sade ja ihan vaan laiskuus - ja viime lenkistä on luvattoman pitkä aika! Mutta jospa tässä taas innostutaan :)!

   Poista
 3. Kuulostaa rennolta ja kuvat ovat taas ihania!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olikin rentoa! Tosin kun on viikonlopun tekemättä juuri mitään, on maanantaina kummasti käynnistysvaikeuksia :O...

   Poista