perjantai 20. helmikuuta 2015

Lomalle lompsis.Vaikka onkin ehkä vähän kliseistä sanoa, että loma on ansaittu tai tulee tarpeeseen, niin sanonpa silti: nyt tulee hyvin ansaittu loma todellakin tarpeeseen. Viimeiset neljä viikkoa meillä on nimittäin sairastettu ihan taukoamatta: oli flunssa, kuume, pikkunuha, superyskä joka mursi miehen kylkiluun ja osoitti, että minullakin on edelleen vatsalihaksia, toinen flunssa, toinen kuume ja päälle vielä oksennustauti. Ja tässä vasta ne pikkusairastelut ja pikkumurheet.

Välillä on kieltämättä jo tuntunut, että kesään on kokonainen ikuisuus, koepino pelkästään kasvaa ja nuhainen kolmevuotias draamakuningas  yhdistettynä vuoden mutsin todella lyhyeen pinnaan johtaa konfliktiin joka viides minuutti. Ja sitten on vielä ne päivät, joina kovasti toivoisin, että olisin itsekin sellaiset kaksikymmentäseitsemän vuotta nuorempi ja voisin heittäytyä ulkovaatteissani eteisen matolle raivoamaan, miksei herra Murphy edes yhtä kertaa voisi erehtyä ovesta ja mennä meidän sijasta vaikka naapurille. Ei ole helppoa ei.

Ja kun koko joululomakin meillä vietettiin flunssan kourissa, niin kyllä, lomamme olemme nyt ansainneet. Siispä huomenna otamme auton nokan kohti Helsinkiä ja sunnuntaina alle laivan ja suunnaksi Tukholman. Koputtakaa puuta, että ainakaan viikkoon tässä taloudessa ei tarvita nenäliinoja, yskänlääkettä tai muoviämpäriä!

4 kommenttia:

 1. No todellakin on ansaittu loma ja tulee tarpeeseen! Huippua matkaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - aiotaan kyllä nauttia koko alkuvuoden edestä :)!

   Poista
 2. Rentouttavaa lomaa ja ihanaa reissua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin teille! Meillä onkin todellinen reissukuulumistenpäivitys edessä, kunhan taas nähdään :).

   Poista