keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Mainioita syysvaatteita.

 
Hurahtamista tai ei, niin uusi vuodenaika tarkoittaa aina poikkeuksetta myös perheen nuorimman vaatekaapin päivitystä - iso osa edellisen kauden vaatteista kun on aina auttamattomasti liian pieniä. Tällä kertaa päivitystä vaatevarastoon tuli Mainio Clothingilta, jonka rentoihin street-tyylisiin vaatteisiin ihastuin joskus viime keväänä. Kuosit ja kangas ovat meillä kestäneet hyvin toistuvia pesuja, kulutusta ja myös niitä villeimpiä leikkejä, joihin kuuluu vesivärit tai pitkin lattioita painiminen, ja ehdotonta plussaa on luonnollisesti kotimaisuus. Syysmallistosta meille kotiutuikin sekä lukkia että veideriä.

Ja nimenomaan syysmallistosta. Sillä siinä missä muut näinä viikkoina hehkuttavat uusia kevätmallistoja, olen itse jo useamman kauden tilannut kolmevuotiaan merkkivaatteet edellisestä mallistosta ja saanut aina hyvät alennukset. Vaatekaapin täyttämisen suhteen olen muutenkin noudattanut hurmaavan sekasotkun -periaatetta: perusvaatteet kuten farkut hankin surutta ketjuliikkeistä ja kokonaisuutta piristämään ostan suosikkejani kuten paitoja ja pipoja eri lastenvaatemerkkien vanhemmista mallistoista. Samalla tavalla kun lastenvaatteen, etenkin niiden arvokkaampien merkkien, pitää mielestäni kestää kovaakin kulutusta, on sen myös kestettävä aikaa: syksyn mallistossa hurmanneen hupparin pitää olla ihan yhtä hurmaava myös keväällä tai se saa meidän osalta jäädä liikkeeseen.

Joten ei, otsikossa ei ole kirjoitusvirhettä. Pihistelyä tai järkevää kulutusta, mutta joka tapauksessa meillä ollaan ihan tarkoituksella usein So last season.

4 kommenttia:

 1. Eikä, mikä ison jätkän pose! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin! Kauhea, miten nämä vauvat vaan kasvaa :O...!

   Poista
 2. No vitsit mikä paita ja supermsöpö malli :)

  VastaaPoista