sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Näitä viikkoja.
Nää on niin näitä viikkoja. 

Niitä, joina alkuviikosta on sitä mieltä, että vaikka lapsen sairastaminen kurjaa onkin, niin eipä kyllä ole herkkua sekään, että vuosisadan flunssa kaataa molemmat perheen aikuiset sohvan nurkkaan, mutta kolmevuotiaassa on edelleen energiaa tavalliseen tapaan. Ja sitten pitäisi vielä tehdä työt. Ja siivota. Ja laittaa ruokaa. Ja muistaa kaikki jarisinkkoset ja että liian telkkarin katsomisen sijaan lapsen kanssa pitää töiden jälkeen vielä jaksaa ulkoilla.

Ja sitten kun loppuviikosta ollaan flunssassa koko perhe, niin sitä taas muistaa, että kyllähän se lapsen sairastelu kaikista kurjinta on. Johtuukohan ihan vaan tästä sairastelusta, että tämä kolmas sokeriton viikko on tuntunut kaikista rankimmalta ja miehen niinmyötäkuinvastoinkäymisissä -lupausta on taas koeteltu, kun sen täydellisesti istuvan farkkupaidan etsimisestä on tullut elämää suurempi kriisi?

 Nää on niin näitä viikkoja.

2 kommenttia:

  1. Täällä taitaa olla joku flunssa-aalto liikkeellä nyt. Tänään Terveystalolla ihan hämmästyin kun se oli ihan täynnä ihmisiä. Pikaista paranemista sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin taitaa olla: eipä ole tarvinnut töissäkään yksin niistellä :O. Mutta meille alkaa jo riittää eli jospa tämä olisi pian voitettu tauti!

      Poista