perjantai 6. helmikuuta 2015

The Simpsons.


Toisin kuin moneen muuhun äitiin, lastenvaatehulluus ei koskaan iskenyt minuun kovin pahasti. Vaikka ostankin mielelläni pojalleni kivoja vaatteita, selailen nettikappojen valikoimia ja tuhlaan kolmevuotiaan vaatetukseen reilusti enemmän kuin omaani, olen onnistunut välttymään varsinaiselta hurahtamiselta. En tiedä ennakkoon, minä päivänä minkäkin lastenvaatemerkin uusi mallisto julkaistaan, en ole koskaan jonottanut (netti)kaupan (virtuaali)ovella alejen alkamista enkä koskaan ole sortunut ostamaan ylihintaista collegepaitaa, koska olisin seonnut mopseista tai mansikkaprinteistä. Välillä jopa hymähtelen äideille, joiden puheet täyttää AW drop 2 ja pyörittelen silmiäni välikausitakille, josta pitkän huutokauppataistelun jälkeen maksettiin kolmenumeroinen summa.

Kunnes tajusin, että olen itse samanlainen. Mini Rodinien sijaan olen nimittäin onnistunut kehittämään itselleni salakavalan pakkomielteen Legon The Simpson -minifigureista.

Kyllä: Legon The Simpsons -minifiguureista.

Siinä missä muut kärkkyvät netissä uusimman lastenvaatemalliston ilmestymistä, olen minä selaillut viime viikot Facebookin Lego-kirpputoria siinä toivossa, että meiltä vielä puuttuneet Milhouse ja Ralph olisivat vihdoin ilmestyneet sinne myyntiin. Ja olivathan ne, lopulta. Viimeistä puuttuvaa perheenjäsentä sen sijaan sain kytätä pidempään, ja selailin jo Amazoniakin tilatakseni puuttuvan legoukon Briteistä. Kyllä: Briteistä. Onneksi ylimääräinen Grampa löytyi lopulta Etelä-Suomesta, vähän lähempää. Mutta puolustuksekseni voin edelleen sanoa, että tämä hurahtaminen tuli huomattavasti halvemmaksi kuin jos olisin tyhjentänyt Bobo Chosesin verkkokaupan. 


Mutta onhan nuo Simpsonit aika makeita vai mitä? 
(Ja varmasti poikakin pääsee leikkimään niillä jossain vaiheessa.)

2 kommenttia:

  1. Heh. Mäkin hurahdin näihin! Vähän liian myöhään vain.. Oli joka paikasta loppu ja olin jo luopunut toivosta. Kunnes sattumoisin törmäsin niihin yhdessä prismassa! Siskon kanssa sit tunnustettiin kaikki pussit läpi, jottei tulisi samoja ;D. Huuto.netistä onneks löytyi mullekin Maggie, kun niitä ei löydetty toista ;). -taNja-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mahtavaa, meitä on muitakin ;)! Joillain on oikeasti muuten tuo kyky tunnustella hahmot pussin läpi, mutta meillä tuli tarkasta valmistautumisesta huolimatta muutamia samoja. Onneksi lopulta Facebookin legokirppis pelasti!

      Poista