tiistai 17. maaliskuuta 2015

Bed it.
Älä osta mitään -kuukauden yhdeksäntenä päivänä meidän kynnyksen yli kannettiin kuin kannettiinkin taas uusi ostos. Siltikin ostolakko on pitänyt: Beditin zipit-päiväpeiton kun tilasin jo helmikuun loppupuolella.

Itse asiassa Zipit-päiväpeitto on kuulunut minun listallani samaan kategoriaan Bobo Chosesin-lastenvaatteiden ja Elodie details-sisustustuotteiden kanssa: asioita joita pojalleni himoitsen, mutta joita en raaski ostaa, vaikka tienaisinkin enemmän. Zipit-peittoa olin käynyt jo mallaamassakin firman nettisivuilla ja pohtinut meille sopivimpia värivaihtoehtoja kankaalle ja vetoketjulle. Silti aina ennen päiväpeiton ostoskoriin klikkaamista päätin, että kyllähän tässä vielä tuolla vanhallakin peitolla pärjätään.

Lopulta meidän ostospäätöksemme ratkaisi luontoäiti: talouden viimeisin norovirusepidemia kun vaati uhrikseen nimenomaan tuon kolmevuotiaan vanhan päiväpeiton, joka sattui olemaan väärään aikaan väärässä paikassa. Ja kun samoihin aikoihin Lapsellista-blogissa kerättiin porukkaa Zipit-kimppatilaukseen, tuli minunkin vihdoin painettua sitä tilaa-nappulaa. 

Värivaihtoehtoina pohdin mustaa päiväpeittoa joko valkoisella tai turkoosilla vetoketjulla tai valkoista päiväpeittoa mustalla vetoketjulla. Lopulta päädyin vähän uskaliaasti valkoiseen. Testataan siis samalla Beditin lupaus: konepesu 30 astetta.

4 kommenttia:

 1. Oi että. Mäkin oon niin haaveillu noista! Tulis vaan turhan kalliiksi ostaa niitä kaks.. Ja oon miettinyt onko kangas pölyn keräävää materiaalia ;)..?
  taNja

  VastaaPoista
 2. No sanos muuta: yhdenkin ostamista kyllä mietin ja raaskin vasta, kun sain tarpeeksi hyvän tarjousprosentin. Vielä ollaan kyllä oltu tyytyväisiä, kangas on pysynyt puhtaana ja kolmevuotias on jopa itse innostunut petaamaan sänkynsä. *aaltoja*

  VastaaPoista
 3. Oi minäkin haluisin tuollaisen! Esikoiselle, mutta myös meidän parisänkyyn. Tulis vaan aika kalliiks, joten hetken saa vielä haaveilla.. Ja on muuten ihanan näköinen huone! Verhot on huiput! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Verhot löytyi aikoinaan Annolta ja tykkään niistä kyllä itsekin kovasti. Ja joo, parisängylle en peittoa ihan heti olisi minäkään raaskinut ostaa, vaikka se varmasti olisi siihenkin kiva.

   Poista