sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Operaatio: kirpputori.


Jos jossain asiassa aika on kullannut muistot, niin ainakin Operaatio: kirpputorissa: mielikuvien puhdistava kevätsiivous ja terapeuttinen, jopa rentouttava tavaroiden läpikäynti kun paljastuikin koko viikonlopun projektiksi, jonka aikana välillä kirosin ääneen kolmihenkiselle perheelle käsittämätöntä tavaramäärää ja välillä nyyhkin nostalgian vallassa pienelle Marimekon apinapaidalle, jota meillä vielä viime kesänä käytettiin. Jos meidän makuuhuoneeseen olisi kurkannut lauantaiaamuna, olisi voinut luulla, että olemme mukana Himohamstraajien seuraavalla tuotantokaudella.

Joka tapauksessa, siellä ne nyt ovat; vielä siisteinä ja näteissä pinoissa hinnoiteltuina ja valmiina lähtemään uusin koteihinsa. 


Siispä jyväskyläläiset huomio: 
jos etsit naistenvaatteita koossa XS-S, lastenvaatteita koossa 80-104, kirjoja, leluja, sisustustavaroita tai astioita, niin suuntaapa ensi viikolla penkomaan 
Kirpparilla.fi:n pöytää numero 177.

4 kommenttia:

 1. Voi tuo apina-paita pitäisi kyllä käydä ostamassa meille. Toivotaan että on vielä myymättä, kun päästään paikalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apinapaita katosikin heti ensimmäisenä myyntipäivänä, joten toivottavasti kotiutui teille :).

   Poista
 2. Tsemppiä operaatioon. Se oli melkoinen operaatio se :) Ihan heti en itse taas jaksa hommaan ryhtyä, vaikka ihan kaikkea en myytyä saanutkaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävästi tässäkin kyllä hommaa on, kun järjestelyn ja hinnoittelen lisäksi pitäisi vielä töiden jälkeen ehtiä siivoamaan kirppispöytää. Mutta tavaraa on kyllä mennyt hyvin kaupaksi ja hei, meidän vaatehuoneeseen pääsee taas sisälle :O!

   Poista