perjantai 20. maaliskuuta 2015

Viimeisen kahden viikon aikana.Viimeisen kahden viikon aikana olen...


...ruokkinut lihakarjaa...
..innostunut kookosöljystä ihonhoitotuotteena...
...syönyt sushilounaan thaimaalaisessa...
...kantanut neljä kassillista tavaraa kirpputorille...
...jättänyt kesken sekä Donna Tarttin Jumalat juhlivat öisin sekä Barbara Demickin Suljetun maan, koska ne eivät ensimmäisen parinkymmenen sivun aikana iskeneet...
...istunut iltaa ystävän kanssa...
...kriiseillyt....
...huomannut, että ulkona syöminen kirkastaa kummasti ihan tavallisen tiistai-illankin...
...koukuttunut ihan täysin Temptation Island Suomeen...
...uupunut...
...tajunnut taas, että nuorena naispätkätyöläisenä tämä elämä on välillä aika hankalaa...
...saanut päivän piristyksen huomatessani, että blogiini on eksytty hakusanalla "henkselit naisella, valokuvia"...
...leiponut suklaahimooni popcorn-suolapähkinäkuorrutteisia brownieita...
...ollut välillä niin kiireinen ja alakuloinen, että muiden hehkuttaessa upeita ilmoja olen tajunnut, etten edes ole huomannut aurinkoa päiväkausiin...
...hakenut taas yhtenä perjantaina päiväkodista kaksi poikaa, kattanut pöytään yhden ylimääräisen lautasen makaronilaatikolle ja ollut kiitollinen, koska ystävät.


Onko kenelläkään muulla jo kevätväsymystä?

6 kommenttia:

 1. Hep! Täällä on kärsitty kevätväsymyksestä jo helmikuun alusta.... alkaispa pian helpottaa, ihan tuskaaaa.

  Jumalat juhlivat öisin oli silloin joskus itselleni tosi iso kirja. En ole nuoruuden jälkeen lukenut, mutta silloin iski ja kovaa. Vähän hitaasti se lähtee liikkeelle, mutta siinä on uskomaton tunnelma. Tosin no, kaikkien kirja se ei voi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä ainakin tietää, etten ole yksin! Itsellä jotenkin koko lukuvuoden väsymys ja turhautuminen purkautuu aina maaliskuussa, kun pitää taas ryhtyä uuteen, ihan toivottomalta tuntuvan työnhakuun samalla, kun muut fiilistelevät lähestyvää lomaa...

   Donna Tarttin kanssa töksähti varmasti nimenomaan siihen hitaaseen alkuun, vaikka moni tuota kirjaa on tosiaan kovasti kehunut. Pitää ehkä kokeilla vielä uudestaan paremmalla ajalla :)!

   Poista
 2. "henkselit naisella, valokuvia" :'DD Nuo hakusanat on niin huippuja kyllä. Mun blogiin on eksytty esim. hakusanoilla "hampaaton pehmolelu ohje" (ei todellakaan löydy mitään siihen suuntaan olevaa) ja "liekitin, suositeltu" (siis mitä että?! :D). Hyviä nauruja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oma kaikkien aikojen suosikki on "tiukat bikinit miehellä". Siis mitä? Ja vähän kun etsin, niin tosiaan: tästäkin blogista löytyi teksti, jossa nuo kaikki sanat olivat samassa virkkeessä (eivät tosin peräikkäin!).

   Poista
 3. No siellä on tehty vaikka mitä! Täällä kun vaan käydään sairaalassa ja siskon luona ja ollaan kotona :) Pieneks on käynyt mun ympyrät ;) Mullakin olis tuota Kookosta ja vieläkään en oo purkkia uskaltanu aukaista. En jotenkin tiedä, että mitä sillä tekisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika pienet ne meidänkin ympyrät loppujen lopuksi on: arkena kun tulee juostua lähinnä akselilla työpaikka-päiväkoti-koti ja viikonloppuisinkin viihdyin parhaiten nimenomaan noista viimeisessä.

   Kannattaa kokeilla kookosta ehdottomasti vartalovoiteena!

   Poista