keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Nosh-kutsuilla.


Onkohan totta vai tuntuuko vaan, mutta tänä keväänä blogeissa on kirjoitettu ehkä vähemmän Mini Rodineista ja PompdeLuxista ja vähän enemmän Nosh Organicsista? 

Niille, joille Nosh Organics on vielä ihan uusi tuttavuus, pitää ehdottomasti kertoa, että Nosh on suomalainen yritys, joka valmistaa ekologisia luomupuuvillavaatteita sekä -asusteita. Lastenvaatemalliston lisäksi Noshin valikoimaan kuuluu tänä vuonna jo kolmatta kertaa julkaistava naistenvaatemallisto, joka esimerkiksi Meandista poiketen on nimenomaan aikuisille naisille suunnattu itsenäinen mallisto, ei pelkkää samistelua lastenvaatteiden kanssa. Tämän kevään mallistossa on lapsille muun muassa minttua, riikinkukonsinistä, palloja, tiikereitä, raitaa ja sahramia ja naisille raitaa, keltaista, navya ja klassista mustaa - noin niin kuin muutamia mainitakseni. Vaatteet valmistetaan luomupuuvillasta, joten ne ovat varmasti mukavia ja pehmeitä myös herkempää ihoa vasten, ja mitoituksensa sekä esimerkiksi säädettävien hihojen ja lahkeiden ansioista vaatteiden olisi tarkoitus myös kestää käytössä pitkään. Aiemmin julkaistun lastenvaatemalliston täydennykseksi julkaistiin naistenvaatemallisto viime perjantaina, joten sunnuntai-iltana pääsinkin hypistelemään vaatteita heti tuoreeltaan ystävän olohuoneessa.

Kokonaisuudessaan Noshin mallisto oli minun makuuni ehkä vähän liian retro ja ihan liian värikäs, ja uudesta naistenmallistosta en olisi osannut kuvitella pukevani päälleni kuin muutaman vaatteen. Sen sijaan jo aiemmin julkaistusta lastenvaatemallistosta himoitsin poika R:lle harmaata tiikerikuosia, jota tilasinkin pojalle pitkähihaisena paitana, sekä supersuosittuja rockstar-housuja, jotka meille tulee lopulta sekä keltaisina että sinisinä. Erityisesti rockstarit vaikuttivat mukavan rennoilta mutta silti siisteiltä ja mikä tärkeintä: ne on helppo yhdistää Noshin omien vaatteiden lisäksi vaikka ketjuliikkeiden printtien kanssa.

Jostain syystä itse vaatteet on monesti kotikutsuilla ainakin minulle lähinnä sivuseikka ja ennemminkin mukava lisä - kaikista mukavinta on nähdä kerralla useampi ystävä ja kaveri ja istahtaa vaihtamaan kuulumisia kahvikupin ja leivonnaista ääreen. Eikä yhtään haitannut, että tällä kertaa pääsin myös paijailemaan yhtä ihan pikkuista herraa ja muistelemaan, miten sitä vyöhyketerapiaa oikein tehtiinkään...

2 kommenttia:

  1. Hahha, sun terapeuttitaidot tulis meillä useamminkin tarpeeseen :D Eikun uutta ammattia suunnittelemaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse asiassa alan vaihto on kyllä mielessä aina keväisin ja erityisen voimakkaana tänä vuonna, joten täytyypä pitää vyöhyketerapia mielessä ;)...

      Poista