keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kesähousut.
Olen viime päivinä pohtinut postausta asioista, joita Suomesta kaipaan, sillä koti-ikävä on välillä yltynyt aika kovaksi. Ikävästä huolimatta keksin kuitenkin heti ainakin yhden asian, miksi juuri nyt on aika kiva olla Jyväskylän sijaan Berliinissä: Suomen kesä. Kun kavereiden Facebook-päivityksissä vilisevät sanat tee, sauna, villasukat ja sade - jopa välihousut -, on täällä nautittu sitä ensimmäisen päivän sadetta lukuun ottamatta joka päivä yli kahdenkymmenen asteen lukemista ja toissa viikolla lämpötila nousi useampana päivänä kolmeenkymppiin. Tällä viikolla ollaan oltu lähempänä niitä tuttuja Suomen kesän leukemia, tosin sinne kahdeksaantoista kuitenkin, ja päälle on taas saanut vetää takin - kylläkin sandaalien seuraksi.


Sunnuntaina pyörähdettiin isin vapaapäivän kunniaksi vielä yhdessä Zoologischer Gartenissa ja asu näytti tältä. Kuvan housut ostin Lindexiltä ennen matkaa vähän skeptisenä siitä, tulisiko housuja lopulta pidettyä ollenkaan. Kuten jo aiemmin täällä totesin, koostuu minun vaatekaappini lähinnä yksivärisistä mustista ja harmaista vaatteista, ja ne kerrat, joina olen ostanut värikkään vaatteen ja oikeasti pitänyt sitä useammin kuin kerran, voi helposti laskea yhden käden sormilla. Vähän yllättäen nämä housut ovat kuitenkin olleet minun käytetyin vaatteeni viimeisen kahden viikon ajan; ihanan viileät ja rennot helteellä ja toisaalta käyttökelpoiset myös vähän viileämpänä päivänä.


Loppuviikosta tännekin on muuten luvassa sateita, joten suunnitellun puistopiknikin sijaan saadaankin luultavasti ihan perinteinen suomalainen sadejuhannus.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos - tosin kuluneen viikon sateissa jääneet pelkästään kotikäyttöön!

      Poista